Nails nails nails

Nagellack, nagellack, allas kära nagellack! Jag har efter några års nagellackande kommit fram till att det visst är skillnad på nagellack och nagellack, vilket det enligt min mor inte är. För mig är nagellackskonsistensen viktigare än priset. Vissa nagellack kommer jag bara inte överens med, medan andra prisar de som bara den! De finns några märken som jag undviker mest på grund av av att de aldrig återger färgen de visar i flaskan samt att de kan vara för tjocka i konsistensen. Jag måste alltid lacka minst två lager och hur tunna jag än gör dem torkar de aldrig, trots mitt snabbtorkankde överlack. Det är väldigt konstigt eftersom att jag vet att för andra kan det fungera hur bra som helst. Finns det fler som har upplevt samma sak?

Det absolut svåraste i min egna utmaning var att att inte få köpa nya nagellack. Jag har två olika lådor med nagellack, en låda innehåller mina favoriter som jag noga har valt ut och köpt som ”belöning” för goda insatser. Den andra lådan innehåller lack som (oftast) min kära mor har köpt till mig. Jag älskar min mamma men hon har en tendens att köpa alla nagellack till mig som hon tycker är fina. Jag har förklarat för henne att jag inte vill ha fler nya eftersom att jag vill använda upp de jag har (egentligen köper hon nagellack som jag inte kommer överens med och eftersom det är inte hennes fel så vill jag inte säga något så hon blir ledsen). Hon insisterar ändå ..

I och med att jag har sagt att jag inte får använda mina favoriter förrän de ”sämre” är slut så skär det i hjärtat varje gång min mamma säger: ” Aiiidaaaa, titta vad jag har köpt till dig, nagellack som du älskar!!”

Hahaha, jag vet att det är snällt av henne och jag älskar henne för hennes givmildhet men eftersom att jag hamnar ÄNNU längre ifrån mina favoriter klistrar jag på ett leende och säger: ”taaaack maaaammaa hehehehe”

Hursomhelst, nu när jag har flyttat och inte kunnat ta med mig mina favoriter (förutom ett) så har jag inga andra lack lacka med. Nu är de tack och lov bara några få flaskor kvar, de var uppemot 25 st innan, så jag måste hitta på lite kul så att det inte blir för tråkigt att lacka med samma lack hela tiden.

Dessa lack utgick jag ifrån (ni ser mitt favoritlack som jag fick med mig längst till höger)

20111116-113233.jpg

20111116-113829.jpg

20111116-114104.jpg

Här är resultatet! Det är inte särskilt snyggt gjort, oftast brukar jag göra detta med svampar (ska visa någon gång) men eftersom att jag inte har svampar just nu så körde jag på manuell lackning. När man tittar på nära håll är det inte särskilt snyggt gjort men man har ju oftast lite avstånd till andra så de ser helheten mer än de väldigt små detaljerna 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s