Christmas is coming to town

Nä, inte riktigt än va? För mig är julsnack, julbak och julklappsjakt alldeles för tidigt! Här i Linköping har de redan satt upp en ”modern” julgran vid resecentrum. Jag tycker den är jättesöt men lite för tidig. (Rättning från Therése, känd som Kajalpennan tydligen har jag missuppfattat denna söta gran. Den är inte uppsatt för att vara ”julgran” utan den ingår i en utomhusutställning vid namn vinterljus. Konstnärer som samarbetar ihop med ljussättarre för att göra staden vackrare, ge den mer ljus i höst/vintermörkret samt att få människor att vilja gå ut på en promenad oftare)
20111117-091829.jpg

Något som inte är för tidigt att skaffa sig är Body Shops julkalender! Jag har velat ha en varje år men det har inte blivit mer än tills i år då min man köpte Ultimate-versionen till mig på vår årsdag. Jag tänkte att vi tillsammans kunde öppna en lucka varje dag för att se vad som gömmer sig inuti? Jag vet att jag själv gärna vill ha något roligt att läsa när jag åker pendeln tidigt på morgonen så jag tänkte att jag publicerar ”dagens lucka” varje dag kl 7 på morgonen, låter det bra?

20111117-092842.jpg

20111117-093049.jpg

Exciiited!

10 tankar på “Christmas is coming to town

    • Tack Therese, blir så glad 🙂 Det sminkfria året har varit relativt jobbigt faktiskt haha, men än så länge har jag lyckats .. tänkte skriva lite mer om det i separat inlägg =) Eller huur, jag är också spänd på kalendern!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s