You can’t make it feel right when you know that it’s wrong

Kul att man filmar när det är ljust och får det uppladdat när det är mörkt. Jag har relativt snabbt internet men att ladda upp på youtube tar ju evigheter! Finns det någon som har något tips? Hur som helst, jag tror jag tog över 4194387 tagningar och denna blev inte bäst men var roligast haha. Det är verkligen superlyhört, jag hör om grannen flåsar efter att ha gått upp för trapporna. Typ.

Jag har i alla fall beställt en såndär gorilla (?) som ska hjälpa mig filma bättre i fortsättningen! Kolla gärna på bilden i HD, det ser inte lika bra ut annars. Här får ni lite bättre bilder om hur looken ser ut i helhet.


Min fina fjäderextension kommer från Style by Tyra och jag inhandlade den under förra veckan på rean. Den finns fortfarande kvar och även i andra modeller och färger. Denna blev min för ynka 49 kr och fri frakt har de dessutom just nu! LÄNK

8 tankar på “You can’t make it feel right when you know that it’s wrong

  1. Jag älskar din blogg! Och du borde verkligen fortsätta med att göra videoklipp, du är grym! Och det är jätte roligt att se! 😀

    • Snälla snälla Lovisa! Tack så himla mycket för din kommentar, blir så himla glad utav den. När man vet att de blir uppskattade så sporrar det en till att göra fler. Nu blev jag jätteglad, tack!!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s