Please be mine

Önskelistan blir den kategori där det hjärtat slår extra för hamnar, eftersom jag har mitt löfte om att inte köpa diverse skönhetsprodukter under 2011 får jag lov att önska mig saker istället för att köpa de själv. Tro det eller ej, men jag har faktiskt inte fått någonting som jag riktigt önskar mig (i skönhetsväg) under t.ex. min födelsedag eller liknande (bortsett från julkalendern). Min omgivning har verkligen velat sätta mig på prov men skam den som ger sig!

Jag är en f.d. nagelbitare som äntligen har fått ”fina naglar” (i jämförelse med hur de såg ut förr) och därför har nagellack kommit mig närmare till hjärtat just på grund av att det äntligen ser fint ut på mig. Här är några av de nagellack  jag har önskat mig under hela 2011, dessa är från 2008 men eftersom att intresset för nagellack blommade i år så har jag några år att ta igen. Hur som haver, här är några av de lack jag önskar att ha i min ägo:

Zoya Flourish Winter 2008 – Collection (bildspel, alla bilder är lånade från Temptalia)

Mieko, Richelle, Shivon, Zara, Cyma & Kalista

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 tankar på “Please be mine

  1. Hej! Såg idag att du hade kommenterat på min blogg! Har haft så fullt upp med skolan så jag har inte hunnit med bloggen riktigt.

    Jättekul att våra bloggar har så lika namn =) Jag har träffat många Aida, det är ett väldigt vanligt namn i Bosnien där jag är född =)

    Tack för din kommentar, ser fram emot att följa din blogg nu =) Superavis på din bodyshop kalender förresten! Visa gärna vad som finns i den!

    Hälsningar

    Aida =)

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s