Det absolut modigaste ..

Sedan jag började skönhetsblogga har jag vetat att en dag kommer att komma då jag ”måste” visa mig osminkad. Jag ställer hellre upp i Eurovision Song Contest och sjunger hundratusentals människor än visar mig osminkad, sådan komplex har jag för min hy. Inte för att vara ”osminkad”, utan för min hy. Jag har så många djupa ärr från diverse sår och finnar, i ansiktet, på brösten och på ryggen. Min mamma kallar mig ibland för prickigkorv, då kan ni nog ana ungefär hur det kan se ut.

Denna tjej gör det modigaste som någon med komplex för sin hy/akne kan göra, vilken förebild! Hon får mig att skratta åt mig själv och inse att det bara är jag som förstorar upp allting …. eller? Nej, men jag har aldrig skämts för något, jag tycker aldrig att något är pinsamt men att visa mig själv i bar hud inför människor jag känner (klasskamrater, arbetskamrater, vänner) är jobbigt. Främlingar har jag inga problem med!

Denna tjej är så inspirerande, det hon gör ger många tjejer en tankeställare .. Modigt!!

3 tankar på “Det absolut modigaste ..

  1. Hahahah äntligen någon som förstår mig! Folk (mina systrar) kallar mig för dumskalle som faller för sådant när det är det jag pluggar till, hahah!

    Jag håller verkligen med, typ hon med kort blont hår – eeh hon har ju typ världens glans och lyster och nyklippt så klart att det går att borsta alldeles fint. Äsch nä, du får iaf kika in på bloggen igen – då har jag nog köpt den 😉

    Och förresten angående videoklippet, vilket modig tjej. Så himla vacker!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s