Recension: Trind Nail Repair Natural

När jag skrev inlägget om historien om mina naglar blev till och med min man häpen över den stora förändring som har skett. Allt detta är tack vare Trind Nail Repair.

”En effektiv nagelförstärkare som ger starka, flexibla naglar. Den unika sammansättningen har en sammanbindande effekt på proteinmolekylerna. Nageln blir mer kompakt vilket gör att nageln blir starkare och tåligare utan att bli så hård att den lätt bryts vid slag”

Trind Nail Repair är ett nagellack som du ska applicera på rengjorda naglar varje dag i två veckor. Du tar bort den gamla appliceringen varje dag och gör en ny. Efter två veckor kan du använda den vid behov, rekommenderat 1 gång i veckan.

När jag började med Trind Nail Repair var jag skeptisk då jag förmodligen prövat det mesta som finns ute marknaden, ingenting har hjälpt. De kanske har gett en liten effekt men ingen tillräcklig för att mina naglar ska kunna få växa sig långa. Redan efter 5 dagar började jag känna en förändring men tänkte att jag säkert inbillar mig då jag gärna vill att mina naglar ska bli starkare. Jag ska inte sticka under stolen med att det tog mina naglar omkring 3-4 veckor att nå toppen men detta förvånar mig inte då mina naglar inte var i ett ”nomalt dåligt tillstånd”, utan de var riktigt sköra, små och omöjliga.

Bra att veta är att Trind Nail Repair innehåller formaldehyd som vissa kan vara känsliga mot. Om du känner att det ”pulserar” under nageln eller att det gör ont så ta bort det med en gång. Ibland kan vissa pensla på mer av Trind Nail Repair i hopp om att få en starkare effekt men detta är inte att rekommendera då det inte fungerar på det viset, utan istället irriteras naglarna. Ett tunt och fint lager är tillräckligt för att naglarna ska få i sig rekommenderad mängd. Formaldehyd kan också vara allergiframkallande så var extra försiktiga vid kontinuerlig användning.

Jag har använt mig av Trind Nail Repair sedan September detta året och jag har inga planer på att sluta. Jag kan tyvärr inte använda förstärkaren 1 gång i veckan då mina naglar börjar återgå sakta men säkert till deras instabila tillstånd så jag måste lacka om varannan dag för att få det fungera, men kom även ihåg att mina naglar är specialfall.

Jag rekommenderar innerligt alla som vill få starkare naglar att pröva Trind Nail Repair och kan nästan garantera resultat!

Volym: 9 ml
Pris: 119 kr

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

9 tankar på “Recension: Trind Nail Repair Natural

  1. Pingback: Spriiiing! « Aidas Make Up

  2. Pingback: 112 |

  3. Pingback: Månadens Produkt – Augusti 2013 | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s