En hudvårdsrutin

När jag för länge länge länge  sedan läste på Heartcore-tjejernas blogg (trogen läsare från start!) att de brukar tvätta ansiktet två gånger när de tvättar av sminket blev jag helt: nooooooooo …. Nu måste jag också börja, inte bara för att de gör det utan för att deras anledning bakom detta moment. Allt lager av smink försvinner inte helt när man tvättar ansiktet en enda gång med sminkborttagning. Vi har ju skrymslen som näsveck och låt oss inte tala om alla ”djupa” envisa porer som smink har en tendens att fastna i.


När jag besökte The Body Shop strax därefter att jag läst deras inlägg mötte jag på denna lilla sak, en behändig ”skrubborste” som varken är för mjuk eller för hård för att användas till ansiktet. Jag använder denna när jag tvättar ansiktet för andra gången, första gången använder jag sminkborttagningen ”som vanligt” och andra gånger blöter borsten och häller liiiite sminkborttagning på den och masserar min hud i cirkelliknande rörelser så att jag känner att sminkborttagningen verkligen kommer åt överallt och löser upp det smink som inte velats lösas under första tvätten. Som ni ser är min lite sliten, har använt den ett riktigt bra tag. Den är superlätt att skölja av och tvätta och jag kunde inte spenderat mina 55 kr bättre.

5 tankar på “En hudvårdsrutin

    • Ooh, jag tänkte också börja med sådana men då kom dilemmat: vad skulle jag göra av de tills de torkat? Har svårt för blöta saker hihi. Det som är så smidigt med denna är att du torkar av den lätt mot handduken, på med locket och heja självtork!

  1. Pingback: Lucka 7: The Body Shops Julkalender – Ultimate Version « Aidas Make Up

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s