Spriiiing!

Appropå min recension, jag sprang på ett grymt erbjudande på ICA Maxi här i Linköping: köp en Nail Trind Repair och få en Nail Balsam eller Cuticle Balsam på köpet (värde ca 110 kr). Jag passade på att fylla på förrådet och tänkte först köpa cuticle balsam men ångrade och bytte till nail balsam i sista sekund! Jag vet inte om det gäller för alla ICA Maxi men det är lätt värt att springa förbi och kolla!

2 tankar på “Spriiiing!

  1. hej gumman! Tänkte, efter din fina ord om dessa produkter köpa det i julklapp till farmor! Vart kan man köpa det förutom Ica MaxI? Är dock kanske mycket billigare där än Kicks, Åhlens osv? Vad rekommenderar du åt en 75-årig glad tant med hår och nagelproblem (som bara klyver sig och går sönder)? Repair? Balsam? Cuticle Balsam? Kombination kanske?

    Tack på förhand!

    Din vän/ L

    • Hej hjärtat, nej det är samma pris överallt men ibland har vissa butiker erbjudanden utan att ändra priset, som i detta fall med Ica Maxi. Då får du oftast med något på köpet =) Repair är guldkornet medan de andra är bra komplement, jag rekommenderar repair till 100%! Jag skrev även en hårolja-recension enbart för din skull, så du får lite att klura på! Lycka till vännen, berätta gärna vad du ditt slutgiltiga val blev! Kram

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s