Recension: Orofluido Hair Oil

Orofluido Hair Oil är speciellt utvecklat av en utsökt blandning av finaste naturliga oljor från Orienten. Orofluido är ett skönhetselixir till alla hårtyper, som sveper in håret i ren lyx. Elixiret innehåller tre naturliga oljor, (cyperusolja, linfröolja och arganolja) i en utsökt blandning som snabbt absorberas av håret utan att göra håret fett eller att tynga ner det.”

Ta en önskad mängd hårolja i handen och fördelar jämnt över håret i antingen handdukstorkat eller torrt hår. Krama in oljan i håret och skölj er ur.

Med en mild doft av patchouli, vanilj och amber tror man inte att det kan gå fel, vilket det inte heller gör. Orofluido har räddat mitt hår från kluvna hårtoppar på ett sådant fantastiskt sätt att mina egna frisör mer än villigt tog emot en av de resestorlekarna av oljan jag hade i min väska. Mina hårtoppar blir kluvna två veckor efter att jag har varit hos frisören och fräschat upp håret från de tråkiga topparna, ingenting har rått bot på mina kluvna toppar. Till nu. Jag har använt Orofluido efter varje hårtvätt sedan jag slutade använda min Redken – Antisnap och jag ångrar det inte för 5 öre. Mitt hår är redan lockigt men får väldigt fina naturliga runda lockar som inget annat än glänser och skimrar. Mitt hår tyngs inte alls ned utan tvärtom, det blir mjukt och lätt. Numera kan det gå 3 månader mellan mina frisörbesök, innan var det MAX 5-6 veckor. Den doftar fantastiskt och doften sitter faktiskt i 2-3 timmar efter applicering.

Den är fantastiskt dryg, jag har inte tjockt hår utan mer många smala/fina hårstrån och jag använder mycket av oljan efter varje tvätt för att verkligen se till att hela håret för sig en dos (obs, ej hårbotten utan längderna) och jag har kvar min flaska imponerande länge trots min överanvändning.

Flaskan är väldigt snygg och inspirerad av det mystiska mellanöstern-andan men tyvärr är den i glas. Tappar du den är det kört, såvida du inte använder en mjuk badrumsmatta och har väldigt tur. Bortsett från det, är detta inget annat än en topp-poängare!

Volym: 100 ml
Pris: Runt 279 kr

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

(bild lånad härifrån, fick tyvärr inte min egna flaska med mig i flytten)

2 tankar på “Recension: Orofluido Hair Oil

  1. Pingback: Tips: Bra Webshop ! |

  2. Pingback: Recension: L’Oréal Tecni Art Gloss Control | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s