Let’s celebrate!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!! Jag är tvungen att skrika ut min glädje! En vecka bestående av magsjuka, ångest, panik, uppkörning, två tentor och det är bara onsdag! Sammanlagt 5 h sömn på 4 dygn resulterar i välförtjänt shoppingrunda!

20120111-124943.jpg

Jag tänker visa er vad jag inhandlat sen men jag måste bara tipsa alla Linköpingsbor, Lush (som jag inte hade en aning om att det fanns här) skulle slutat med sin rea igår men eftersom att deras nya produkter inte kom in förrän alldeles nyss så har de rean idag med. Passa på att köpa lite julprodukter till 50% rea! Jag har roffat åt mig lite av Snow Fairy’s ”kollektion”. Run Forest, run!!!!!!

20120111-125503.jpg

13 tankar på “Let’s celebrate!!

      • Å vad snällt!! tack söta du! Har hört bra saker om deras Cupcake Mask på Youtube men jag hittar inte den på deras svenska hemsida, den kanske inte säljs i Sverige? Har du sett den?

      • Ja men det är självklart! Sisters gotta help each other out =) Jag hade ingen aning men jag frågade de på deras FB-sida och de sa att det är en ”kylvara” och finns bara i butiker och inte på webbshopen för den anledningen. Man kunde beställa på lush’s engelska hemsida men risken för att den skulle ”torka” skulle tydligen finnas. Men om jag köper på dagen och skickar den samma dag med posten borde den vara framme dagen där på? Fundera du på om du vill, jag hjälper gärna till. Inget snack om saken =)

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s