Recension: The Body Shop 100% Natural Lip Roll-On

Återfuktade läppar-temavecka dag 2. Vill du också vara med? Läs mer här och skicka din länk i kommentarsfältet!

En unik läpprodukt som kommer med en bekväm rollerapplikator. Applikatorn doserar just den rätta mängden av innehåll till dina läppar och tillför läpparna både glans och fuktighetsbevaring.

Denna med mint-smak är den andra jag äger ur The Body Shops 100% Natural Lip Roll-On. Denna luktar verkligen mint och har en fantastisk egenskap att den kyler läpparna både vid applicering och en bra stund efter. Jag älskar den effekten av mint-produkter, ändå är det inte alla som har den. Den är enkel att applicera med rollerapplikatorn och den rullar enkelt över läpparna. Det är lätt att bestämma hur pass mycket man vill ha på läpparna då den inte stoppar efter en viss mängd som en del andra gör. Läpparna blir verkligen glansiga och smakar till och med mint om man råkar komma åt med tungan, vilket inte är några problem då den är 100% naturlig framställd av naturliga ingridienser och oljor. Lite klurigt är att det kan samlas en del olja precis vid kulan om man överdoserar och ibland kan den oljan läcka från locket. Det händer dock inte om man inte överdriver mängden när man applicerar. Det som jag kan tycka är lite minus är att den försvinner lätt från läpparna. Inte dagar när man är hemma själv och tyst av sig utan mer när man pratar mycket. Det känns som om den försvinner ganska snabbt från läpparna då men inget mig emot då jag gillar att rulla med applikatorn men ändå något jag tycker man bör veta om. Jag känner tyvärr inte heller mycket återfuktning från denna produkt, den är bra så länge den är på men jag kan få torra läppar efter någon timma igen, men det får jag oftast av alla läppgunks överhuvudtaget. Mina läppar är som jag har skrivit innan svåra att återfukta och jag har tidigare inte upplevt många wow-upplevelser med läppcerat och liknande produkter.

Bra förpackning med enkel applikator, god doft, härlig kylande effekt är vad som bidrar till produktens fördel och att den enkelt försvinner från läpparna samt att jag inte känner någon wow-effekt drar ned betyget.

Pris: 75 kr
Volym: 10 ml

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

3 tankar på “Recension: The Body Shop 100% Natural Lip Roll-On

    • Tack 🙂 Ja, jag fick grubbla ett bra tag innan jag kunde bestämma mig vad jag tyckte. Jag hade ”Berry” innan denna och den hade inte fått lika högt betyg som denna, eftersom att minten kyler läpparna och leker med känslan kände jag att jag var tvungen att skilja på denna från de övriga 🙂

  1. Pingback: Theme week, what’s up? « Aidas Make Up

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s