6 tankar på “Swatchar Make Up Store’s Eyedust Coctail

 1. Kan inte du göra ett inlägg hur du sköter dina naglar för att hålla dom så friska och långa? För du har väl inte lösnaglar? Dom ser väldigt äkta ut i så fall! Hoppas på många videobloggar också 🙂

  • Hej fina du! Nej, jag har inte lösnaglar 🙂 jag har skrivit om produkten innan som har hjälpt mig att få dessa naglar, denna kan man säga är huvudingridiensen men självklart kan jag göra ett mer allmänt inlägg 🙂 vad kul att du skriver detta, det sporrar mig till att göra fler videoinlägg 🙂 kram på dig!

   http://aidasmakeup..com/2011/12/05/recension-trind-nail-repair-natural/

  • Hej Emma, jag hade gärna gjort det då förvaring är en av mina favoritkategorier . Just nu har jag en ganska tom lägenhet eftersom att jag väntar på att få tag på en bättre. Därför har jag valt att inte ta med mig något från Göteborg eftersom att jag inte vill hålla på att flytta runt med alla grejer 🙂 jag har alltså väldigt lite saker som jag har i en liten korg. Jag lovar i alla fall att visa så fort jag har fått upp mina grejer!

 2. Vad roligt att du nämner mig i inlägget, det gjorde typ min dag! Jag var inne på Make up store men tänkte att jag inte skulle köpa den, för jag har liknande hemma. Ångrar mig liiite nu haha
  Ha en bra dag fina du!

  • Ja men klart jag ska det, det var ju du som undrade 🙂 visst är den läcker?! Det var synd, det var personligen första gången jag såg just Coctail på rean men den kommer säkert dyka upp fler gånger framöver, hoppas kan vi göra i alla fall 🙂 detsamma söta du!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s