Recension: Yves Rocher Culture Bio Lip Balm

Återfuktade läppar-temavecka dag 4. Vill du också vara med? Läs mer här och skicka din länk i kommentarsfältet!

Ett välgörande, djupt närande balsam som lämnar läpparna underbart mjuka med lätt glans. Den smältande lena formulan är fullproppad med ekologiska växtextrakt som har djupt vårdande, återuppbyggande egenskaper. Läs mer HÄR

Läppbalsamet är eko-certifierat och innehåller extrakt från fem organiska växter: kakao, kastanj, hasselnöt, mandel och sesam. Läppbalsamet luktar inte mycket och vad det luktar kan jag inte riktigt sätta fingret på men absolut inget irriterande. Läppbalsamet är rätt hårt i tuben och vid kallare väder får man trycka lite extra för att få upp balsam men det smälter sig mjukt, snabbt och fint på läpparna. Detta balsam hade lätt kunnat komma i burk, just på grund av att den är lite hård men ändå kommer den i tub vilket ger den pluspoäng, ur hygienisk synpunkt. Balsamet lägger sig på läpparna som en mjuk kräm medan den varken ”försvinner” in i läpparna eller lägger sig som en jobbig hinna. Jag måste säga att den är underbar på, ingen friktion alls när man rör läpparna mot varandra och jag älskar varenda sekund jag har applicerad. Jag som oftast inte känner någon som helst effekt av mjukgörande läppgojs får faktiskt uppmjukade läppar, till och med timmar efter att jag har ”ätit” bort balsamet. Med alla ekologiska ingredienser, hygienisk förpackning och ett pangpris kan det inte bli annat än en solklar fem-poängare. Bra jobbat Yves Rocher!

Pris: 59 kr
Volym: 10 ml

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

1 tanke på “Recension: Yves Rocher Culture Bio Lip Balm

  1. Pingback: Theme week, what’s up? « Aidas Make Up

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s