Recension: Apivita Lip Care With Pomegranate

Återfuktade läppar-temavecka dag 5. Vill du också vara med? Läs mer här och skicka din länk i kommentarsfältet!

Lip Care från Apitiva består till 95% av naturliga ingridienser, organiskt bivax och olivolja som har huvudrollerna. Lip Care’n är fri från parabener, silikon och mineralolja. Den finns i flera olika dofter och de flesta är, som vanliga läppcerat, transparanta. Det finns dock några stycken som ger färg och min smak, granatäpple, är en av dem.

Jag kan inte påstå att den luktar granatäpple men den luktar väldigt gott, lite syrligt men även lite sött. Doften är inte påträngande alls och den känns inte av när ceratet är på läpparna. Läppceratet är  mjukt och glider på väldigt lätt på läpparna, den är lätt att dosera och tar inte ”stopp” vid applicering som vissa andra gör utan den ger mer och mer cerat ju mer du applicerar den på läpparna. Den har en mjuk och skön konsistens och känns inte ”lätt och flyktig”, den är kvar bra länge på läpparna. Att jag valde granatäpple var för att den ger färg på läpparna och självklart även för att den doftade gott. Jag verkligen ÄLSKAR färgen man får på läpparna (observera att det kan vara individuellt då alla har olika färger på deras läppar), den är absolut inte stark men inte heller svag. Tänk er en my-lips-but-better-nyans men mer rosa, som en perfekt barbie. Som jag skrev ovan så kan man själv dosera mängden cerat och då går det alltså också att själv bestämma hur mycket färg man vill ha på läpparna Jag känner att den gör sitt jobb och mina läppar torkar inte ut när jag använder den regelbundet. Jag är supernöjd och kommer definitivt att plocka på mig fler av dessa i framtiden och låt mig då säga att jag inte är den som köper produkter i repris, det händer väldigt sällan.

Jag har bara sett Apitiva Lip Care på (alla) Grand Parfymeri i Göteborg och jag har verkligen letat överallt för att hitta den på andra ställen men tyvärr har jag inte lyckats. Jag vet att det kan kännas dumt att jag recenserar denna när den inte är så lättillgänglig men jag vill verkligen dela med mig av denna då jag tycker väldigt mycket om den.

Pris: ca 50 kr (minns tyvärr inte men ska kolla upp detta vid nästa hemvisit)
Volym: 4,4 gram

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

2 tankar på “Recension: Apivita Lip Care With Pomegranate

  1. Sv: Ja brunkulla är riktigt bra faktiskt. Jag har ju duon Mistel med och den är min kärlek tror jag. Brunkulla (och Mistel för den delen) är bra pigmenterade och smular nästan inte alls vilket gör att nedfallet blir minimalt 🙂

  2. Pingback: Theme week, what’s up? « Aidas Make Up

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s