Swatch: MAC Pigment Reflects Duo Purple

Okej, here we go! Fina Kerstin (Skimmerskuggan) ville se swatches på Duo Purple först och självklart börjar vi då med den. Måste bara skriva att jag verkligen försökte få till bilderna, glitter är så otroligt svårt att göra rättvisa men jag tyckte det blev nästan så bra som det kunde. Kan ju göra en video med den sminkningen så ni får se den ”live”.

Jag har tagit bilderna i dagsljus och med blixt

I dagsljus

Med blixt

I dagsljus

Med blixt

Nederst ifrån har jag applicerat Duo Purple utan bas, i mitten har jag lagt den på Urban Decay Primer Potion och längst upp har jag först blandat den med Fix+ från MAC som är en face-mist men som jag använder för att blöta produkten så jag får ett mer intensivt intryck och sedan har jag lagt den på Urban Decay Primer Potion. Bildspam!

 

Duo purple är ett svårjobbat pigment som inte fäster överhuvudtaget utan en bas. Den är väldigt lätt att sudda ut även på en bas och fäster inte som andra skuggor över primers, alltså kan man inte vara med fingrarna och pilla på ögonlocken då den lätt försvinner Jag tror denna lämpar sig över en annan skugga för bäst effekt och jag tror att det lila i pigmentet då främhävs mer.

2 tankar på “Swatch: MAC Pigment Reflects Duo Purple

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s