Recension: Sally Hansen Fast Acting Polish Remover

Removes polish safely and gently from artificial nails. Enriched formula with essential nutrients help promote strong, healthy-looking nails and cuticles with every use. A special blend of Vitamins and Chamomile cares for and improves artificial and sensitive nails.

Sally Hansen Fast Acting Polish Remover är skapad för känsliga naglar med vitaminer och extrakt av kamomill. Jag kan inte säga om dessa ingridienser är anledningen till att jag upplever denna nagellacksremover annorlunda från andra. Aldrig har mina naglar sett så fina och starka ut efter användande av en renovering. Mina naglar blir oftast alltid vita av vanliga removers och blir jättesvaga och sköra. Med denna remover upplever jag det som att det är tvärtom, de ser samt känns återfuktade och starka. I snabbheten att ta bort nagellack är den inte det bästa jag har testat den är absolut inte bland de sämre heller. För mig är det viktigare att min remover inte sliter på mina naglar eftersom mina naglar är sköra. Den doftar men inte så starkt som vissa andra utan den finns där men det är aldrig någon annan än du som känner av den (min man klagar ALLTID på att olika removers luktar starkt och illa men med denna märkte han ingenting). Den är lagom dryg och priset är väldigt hyfsat med tanke på den fina kvalitén och . Med detta sagt kan jag inte ge den annat än en klar 5:a!

Pris: cirka 45 kr
Volym: 236,5 ml

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s