112

20120309-152136.jpg

20120309-152236.jpg

Såhär går det när jag missköter min nagelrutin 😦 Trind Nail Repair är verkligen den enda anledning mina naglar kan hålla sig långa och fina!

Ni berättade att ni var några stycken som köpte er Trind Nail Repair efter mitt i lägg, hur har det gått för er? Jag blir glad av att veta 🙂

5 tankar på “112

  1. Jag har väldigt sköra och mjuka och tunna naglar och efter att ha läst på lite och läst din blogg så köpte jag den och började använda. Det tog för mig knappt en vecka innan jag va tvungen att sluta använda för produkten gjorde att mina naglar blev skadade. Och mina fingertoppar började göra ont när jag rörde på fingrarna, sen fick jag som röda streck på mina lillfingrar vilket såg ut som om jag hade klämt fingret i dörren. Det kom även såna streck på några av de andra naglarna så till slut när lillfingret gjorde så ont att jag inte stod ut tog jag bort.
    Har läst så många som älskar denna produkt och som säger att det hjälpt de, och jag bara sitter och önskar att jag kunde vara en av de.
    Jag önskar det hjälpte mig lika mycket som det hjälpte dig.

    • Åh nej, vad tråkigt. Den är ju tyvärr ”känd” för att kunna framkalla lite obehag och då ska man absolut sluta använda den. Jättetråkigt verkligen. Jag använde själv Trind Nail Repair i säkert 1-2 år men efter ett tag slutade den fungera på mig. Nu har jag hittat en annan produkt som är bättre (om jag får säga det själv) och som inte har framkallat sådana besvär (inte känt ännu). Produkten heter Rejuvacote och den finns inte i Sverige utan jag köpte den på eBay. Den är framtagen av en ”nageldoktor” (vad nu det än är) och jag är hur nöjd som helst. Du kan läsa om den här: https://aidasmakeup.wordpress.com/2013/09/19/manadens-produkt-augusti-2013/#comment-2172

      Jag önskar dig all lycka till och återkom gärna om det skulle vara något!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s