MIYO

Igår när jag skulle förbi Hemköp tittade jag in i butiken Parelle som är ett parfymeri här i Linköping. Jag såg att de hade fått in MIYO’s sminksortiment och med noll förväntning gick jag för att pilla lite på produkterna och gissa om jag blev förvånad!! Jag älskar idén med att det kommer fler och fler budgetmärken in på marknaden men tyvärr har jag inte fått så bra erfarenhet av de och därför lockar de mig inte mycket. Nu har min erfarenhet fått en omvändning och jag är överlycklig över att ha funnit ett grymt budgetmärke vara kvalitén är långt över medel. Jag ska inte lova för mycket innan jag testat de ordentlig men här ska ni få ett smakprov!

Jag köpte en singelögonskugga i färgen 01 White (matt) och ett Kiss me lipgloss i färgen 05.
20120414-101100.jpg
Här är bilden tagen med blixt då jag tycker att läppglansets färg får mer rättvisa. Det är verkligen rosa vilket tyvärr inte syns i dagaljusbilderna.
20120414-101216.jpg
Här är bilden tagen i dagsljus då jag tycker att ögonskuggans färg kommer fram helt rätt!
20120414-101422.jpg
Singelögonskuggorna kostar 39 kr och finns i 40 olika färger. Koss me läppglansen kostar 49 kr och finns i 18 olika färger.

3 tankar på “MIYO

  1. Pingback: Swatch: MIYO 01 White Single Eyeshadow |

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s