Recension: Yves Rocher Botanical Expertice Hands

”En handcrème som inte bara återfuktar händer och naglar, utan även verkar förskönande, utslätande och lysterhöjande. Ekologisk arnica ger ett dagligt skydd mot yttre påfrestningar medan rosextrakt slätar ut och tillför lyster. Massera in crèmen varje dag – gärna extra noggrant kring naglarna – och upplev själv hur huden blir märkbart slätare och vackrare”

Denna handkräm sjunker in snabbt i huden, vilket är det enda positiva jag kan säga tyvärr. Jag har aldrig varit en riktig handkrämstyp men på senare tid har jag märkt att mina händer kan bli lite torra. Denna kräm gör inget som helst för mina händer eller naglar/nagelband, den lämnar inga spår efter sig. På utsidan av händerna kan man känna att de är mjuka, t.ex har min man rört mina händer och kommenterat att de är mjuka men de känns strama från insidan, som om krämen inte har verkat alls. Speciellt mina naglar/nagelband känns och ser jättetorra ut även efter användning. Doften som är sur, är jättebesvärlig och stark (är ej känslig för dofter) och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är den doftar. Doften hänger även kvar ett tag efter applicering vilket är väldigt påfrestande. Konsistensen är inte riktigt rinnig men mera ”lätt” och produkten kan upplevas som dryg.

Volym: 75 ml
Pris: 59 kr

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s