Doh!

Jag satt och tittade igenom gamla bilder och helt plötsligt fick jag syn på detta foto! Det är ett fint minne från firandet av min och min mans 3 års dag. Grejen är den att jag inte kan minnas vad det är för foundation jag har använt, jag blir galen. Jag tycker att den verkar passa mig så bra, förutom att jag är lite glansig men just nyansmässigt Varför bytte jag? Blir galen haha! Vad tycker ni, ser den ut och passa eller är det jag som inbillar mig?

Fick ett mail från E.L.F att de har gratis frakt i helgen SÅ JAG passade på att lägga en liten beställning på saker jag har varit lite nyfiken på. Koden är: SGSHIPEU
I helgen ska ni få hälsa på några av mina små älsklingar i sminkväg (om vädret tillåter dvs, pga av ljuset).

5 tankar på “Doh!

  1. Tack för din fina kommentar! Jag tror ungdomarna tar åt sig av det jag säger eftersom jag även pratar om hur det var när jag var 14-15. För mig är det iaf lite mer helande för varje gång!

  2. Sv: Hoppas du blir nöjd med E.L.F.-beställningen 🙂

    Ja, jag tycker också att din foundation ser fin ut här! Det ser ut som ett mineralpuder, både med tanke på att det blir blankt och ”strukturen” som blir.

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s