YSL Y-Mail Palette

Yves Saint Laurents vårkollektion från 2010 innehöll denna vackra highlighter som jag har lyckats få beslag på – orörd! Dock inte länge till, detta är ett vackert samlarobjekt men jag föredrar att få använda dessa skönheter. Här har ni bilder.

6 tankar på “YSL Y-Mail Palette

  1. Lite avis blir man allt!!!!!!

    Måste bara få det skriver att jag älskar din blogg, är 25 år & jag har nog köpt de flesta produkter du har gett bra recensioner kring. Jag har blivit nöjd varje gång och jag är så glad att du är så ärlig och verkligen inte låter dig köpas av själva varumärket. Att du gillar vissa grejer vara för att andra gör det. Jag litar på dig!!!!!

    • Åh, sötis! Tack så mycket!!

      Jag blir så glad över att jag kan hjälpa till. Jag tycker det är så viktigt att vi upplyser varandra och framför allt tipsar varandra om det som är värdigt ett köp. Nu behöver det inte kosta skjortan att köpa kosmetika och dessutom av god kvalité. Visst gillar vissa av oss känslan av lyx men man får aldrig glömma att skilja på varumärke och kvalité. En stor kram till dig Sandra från en mycket glad Aida!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s