Tips: Bra Webshop !

Min älskade Orofluido hårolja blev kvar i kära Göteborg vid flytten till Östergötland och mitt hår har mått blä ända sedan dess. Tills för några veckor sedan då min kära man sprang in i hårsalong och köpte mig en flaska kärlek, jag blev så glad och till mig när jag fick den att det första jag gjorde var att tappa den tjusiga glasflaskan på vårt otroligt hårda badrumsgolv, KRAAAS sa det och jag var tillbaka på ruta ett. Jag började genast söka på nätet efter ett billigare pris än salongspriset och hamnade på en svensk webshop, Styles of sweden

Jag hade all tur i världen, de hade ett kampanjepris på en Orofluido giftbox som innehöll en fullstor glasflaska Orofluido samt en all-around-skimmer-spray för 149 kr, helt galet!! Fri frakt över 300 kr, jag som har svårt att betala för frakt lägger en beställning på 2 boxar och ett leave-in-balsam från svenska märket Waterclouds då det var på utförsäljning för 49 kr!

Deras normala leveranstid är 2-4 dagar och efter att 5 dagar gått och jag inte fått någon bekräftelse på att varorna har skickats gick jag in på hemsidan för kontaktuppgifter. Det fantastiska var upptäckten att de hade en chattfunktion, yeay! Jag skrev och frågade varför mina varor inte skickats ännu och de svarade och sa att det leave-in-balsamet från Waterclouds inte hade levererats till dem ännu. Leave-in-balsamet hade fått ett nytt omgjort utseende och det var det gamla utseendet som reades ut och de hade ännu inte fått den leveransen. När jag förklarade hur dåligt mitt hår mådde och hur ledsen jag var att min Orofluido gått i golvet var de så snälla att de valde att skicka mig det nya leave-in-balsamet istället för att invänta leverans på den gamla och de lovade att skicka med express-post så att jag kunde få ha mina produkter redan dagen efter, eftersom att jag redan hade väntat 5 dagar.

Dagen efter fick jag ett sms-avi att mitt paket hade kommit fram och jag mer än lycklig. Vilken service!! Min personliga åsikt angående webshoppar är att det får gå fel, så länge man rättar till det, vilket var precis vad Styles of sweden hade gjort.

Bra priser i webshoppen och riktigt bra kampanj/utförsäljningpriser. Jag som nästan bara beställer från utländska webshoppar har äntligen hittat en bra svensk som jag kan vara nöjd med.

Min beställning (förlåt för dåliga bilder)
Överraskning i paketet
Styles of Sweden får toppbetyg av mig!

7 tankar på “Tips: Bra Webshop !

  1. Tack! Ja den blir ganska röd på mig, antar att det beror på hud pass pigmenterade ens läppar är, det skulle vara fräckt med en riktigt neonrosa läppenna också =) Får leta efter en sådan, det är nog snyggt i sommar när man fått lite färg!

  2. Sjukt nog hände nästan exakt samma grej för mig, min kära svärmor gav mig en flaska orofluido i present och när Joakim gick upp på natten för att kissa vaknade jag av ett jäkla kras, självklart var det min nya orofluido som gått i golvet… Thanks liksom!! Haha! Om ditt hår är ledset kan jag sjuuukt varmt rekommendera att du börjar använda Kevin Murphys hårprodukter… Lite mirakelkur nästan! Kerastas, Joico, Sebastian och alla andra före detta favomärken kan slänga sig i väggen jämför med KM, dessutom är det billigare och fantastiskt på alla sätt 🙂

    Kram fina!

    • Skojar du? Hahaha, det känns verkligen när sådant händer. Mitt i natten är ju ännu värre hahaha. Säger du det? Har faktiskt aldrig hört talas om hans produkter, ska genast kollas in. Tack för tipset fining, kram!

  3. hej, det verkar som jag har blivit blåst på mina grejer jag har beställt från styles of sweden. telefonnummer som är avstängda och ingen som svarar på mina mail. en av anledningarna till att jag vågade beställa därifrån var din rekomendation. spara andra att bli blåst på pengar kanske ta bort din rekomendation. Pernilla som drömmer om vackert flygande hår i ett watercloud!

    • Nej, vad hemskt! Så ska det ju inte vara, vilket datum beställde du och när skickade du mail? Jag ringde nämligen upp de och ska förhoppningsvis få prata med ansvariga idag eller på onsdag. Såhär får det inte vara, jag kan ju inte ta på mig skulden för detta men jag ska hjälpa dig så gott jag bara kan. Jag hör av mig till dig när jag vet mer, kram!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s