The question is …

Jag ska strax iväg till jobbet och eftersom att det är min jobbhelg kommer jag tyvärr inte hinna uppdatera

Därför vill jag ställa er en fråga, svara gärna på den i kommentarsfältet så kan vi försöka få igång en diskussion, det vore väl roligt?

Vi har alla säkert träffat på en vän, kollega, klasskamrat som har gått bananas när de sminkade sig på morgonen. De har själva ingen aning om hur de ser ut, det kanske var fel ljus i badrummet eller något kanske distrahera de från att märka sitt sminkmisstag själva. Nu är frågan, skulle du låta de få veta eller håller du tyst?

Nu är det viktigt att skilja på vänner som sminkar sig på ett sätt du själv inte tycker är snyggt och vänner som omedvetet har gjort ett misstag som bara ser fel ut, lite olika exempel: alldeles för mycket rouge, helt ger färg på ögonbrynspennan/skuggan, läppstift på tänderna osv.

Försöker du låta de få veta eller låter du bli att säga något alls?

I’m getting of to work now so I won’t be able posting anything new this weekend. Instead I would like to ask you a question, please answer with a comment so we can have a little discussion.

We have all met that friend, colleague, classmate who went all bananas during their time putting make up on in the morning. I’m talking about things like: way to orange foundation, to light concealer, to much blush or lipstick on their teeth. The question is, would you let them know or just keep silent?

20120526-093400.jpg

20120526-093421.jpg

20120526-093504.jpg

20120526-093526.jpg

20120526-093553.jpg

12 tankar på “The question is …

  1. Vilken rolig fråga har själv funderat på om jag ska säga till min vänner eller ej. De flesta gånger har jag inte sagt något 😦 vet inte varför känns inte bra bara

  2. HAHA så jävla rolig fråga!!!! Jag brukar säga på ett skämtsamt sätt så min kompis blir ledsen fast det är svårt

    • Tänk istället en tvärtom-situation, om det var du som skulle gått bananas på sminket och din vän inte säger ett ord. Sen på kvällen kommer du hem och reagerar: hujeda mig som jag ser ut, varför har inte någon sagt något till mig?

    • Jag håller med dig, det har faktiskt hänt mig några få gånger och jag blev lite ”ledsen” på min vänner. De har iofs inget ansvar gentemot mig men som en vän tycker jag att man ska visa sig vara annorlunda från en främling. Mina vänner vet om hur viktigt det är för mig med en öppen kommunikation, oavsett vad det gäller 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s