2faced

20120701-112613.jpgJag har länge velat prova Too Faced’s Shadow Insurance men eftersom att den kostar 260 kr har jag inte vågat köpa, ifall den inte skulle fungera för mig. Förra veckan tänkte jag ändå slå ett slag i saken och beställa hem den för ca 180 kr på beautybay. Sen slog det mig … eBay? Jag började genast undersöka och till min fördel fanns det hur många som helst till salu för bra priser. Jag fick hem min för 7,7 dollar (!!!!!!!). Helt sjukt, mer än 200 kr billigare än om jag skulle köpt den här i Svea. Nöjd? Det kan man lugnt säga! Nu ska den hårdtestas.

En sak att tänka på är att det säljs mycket piratkopior på eBay och det kan förekomma mycket fula spel. Var därför noga när ni köper av en person/ett företag. Kolla betygen de har fått och läs deras omdömen så att ni kan vara säkra på att ni får riktiga grejer!

I’ve wanted this eyeshadow primer from Too Faced for a while and I finally got one from eBay for 7,7 dollar!

2 tankar på “2faced

  1. Längtar efter en recension! Jag har den, tycker att skuggan sitter längre och inte blir utkletad, men jag är inte någon trogen skuggaanvändare egentligen så vet inte
    Riktigt vad jag ska tycka om den, för den är ju så dyr!! Tack för en suverän blogg!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s