Rencesion: Too Faced Shadow Insurance

 

Too Faced Shadow Insurance (TFSI) är en ögonskuggsprimer avsedd för att ge dina ögonskuggor en hållbar bas så att de inte ”veckar” sig på ögonlocken.

Formulan är inte jättesilkig som andra primers och känns knappt på ögonlocken efter applicering. Skuggorna går på lätt och framhävs mer än utan primer, men inget wow-framträdande.

Det finns bara en enda primer som fungerar på mig, en enda som gör att skuggorna veckorna överhuvudtaget (recension kommer på den framöver). TFSI är den näst bästa primer jag har testat, den håller skuggorna veckfria i 4-5 timmar efter applicering. Andra primers klarar knappt två timmar.

Förpackningen är klockren och utseendet är snyggt men jag kan inte hjälpa att tycka att den är väldigt dyr här i Sverige och tyvärr drar det ned betyget en aning.

Värt att veta: jag har väldigt oljiga ögonlock, det är inte många som har så oljiga som jag har så den kan fungera på de flesta utav er. Recensionen bygger på hur den fungerar för mig.

 

Volym: 11 g
Pris: 255 kr

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

The Toofaced Shadow Insurance is the next best eyeshadow primer I’ve used (the best one will get a review soon). This primer stops my eye shadows from creasing for about 4-5 hours when others barely can hold my eye shadows for two. The consistence is not very ”silky” like other primers and you could barely feel it on your eye lids. The packaging is smart, I love the tube and it’s also very nice looking. Unfortunately this primer is very expensive here in Sweden which forces me to give it a little lower grade.

Worth knowing: I’ve very very oily lids. lets say that there are not many that have as oily lids as I do. I can imagine this primer could work out great for the most of you, this review is build on my own experience from it.

5 tankar på “Rencesion: Too Faced Shadow Insurance

    • Det är så alltså? Jag har nästan bara hört ros om denna så jag var rädd att det var mig det var fel på eller om man har fått tag på ett måndagsexemplar. Skönt att man inte är ensam men tråkigt att den inte fungerar på dig.

  1. Fina du! Ingen fara alls, men knasigt att du inte kommer in, knappast en bra egenskap hos en blogg känner jag =) Får kolla upp det.
    Då satsar vi på det tycker jag! Roligt att du bor i Mjölby, jag jobbar nämligen där. På Toyota BT. Vilken liten värld ändå!!!

    • Hej Maja, det var en bra fråga! Kika in här senare idag (är ju över midnatt) så lovar jag att skriva ett informativt inlägg kring just detta. Tycker det är både bra och viktigt att hålla koll på just tull-delen!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s