Real Techniques i Sverige!

Men lääääägg aaaav! Eleven har fått in Real Techniques borstar, wiiihooooo!! Jag vill ha två olika kit, say hello to Core Collection (349 kr) och till Techniques Starter Set (299 kr).

Jag har läst så gott om borstarna och eftersom att jag älskar Pixiwoo-Sam Chapman vill jag inget annat än att inhandla dessa borstar. Jag tycker det är tråkigt att de ska vara så himla dyra, de ligger egentligen på 18 dollar/kit men tyvärr erbjuder inte Real Techniques online internationell frakt, bugger! Men detta stoppar mig inte för att slänga upp dessa på min önskelista!

Finally there’s a swedish web shop that’s selling the famous Real Technique brushes. For being a Sam Chapman (pixiwoo) fan I can’t stop myself from putting these two kits on my wish list even though they are much more expensive here in Sweden than in the US, bugger!

 

23 tankar på “Real Techniques i Sverige!

  • Oo, sorry för sent svar! Din kommentar hade hamnat som skräppost :S

   Are you kidding me? I want them soooo badly even more now. Tack för länken!! Om jag klarar nuvarande kursen som vi läser har jag lovat mig att lägga beslag på dessa. Sparar din länk for sure, tack fina du!

  • Heej! Jag försökte beställa dem från Iherb men det står att man måste skriva in sin CVV kod. Och jag skriver in den men sen får jag ett sms att det inte går. Hur gick de för dig? Jag förstår inte varför det inte gick. :/

   • Oj vad konstigt!! Har du ditt bankkort anslutet till veryfied by visa/mastercard? Det blev ju ett krav från bankerna för ett tag sedan att man måste ha kortet anslutet till veryfied by visa/MasterCard för att öka säkerheten kring nätshopping. Vilken bank har du?

   • Hur gör man så att kortet ansluter sig till det? :/ jag har Visa electron från Nordea. Hur gjorde du ? :/

   • Har du någon dosa så du kan gå in på din internetbank och se om du har möjlighet att ansluta dig till Veryfied by V/M. Jag registrerade mitt kort för något år sedan så jag har inte haft det problemet. Om det inte går att lösa via internetbanken så kan du öppna ett paypal-konto där du kan registrera ditt kor och handla med paypal istället. Hoppas det fungerar!

 1. Ett tips är att köpa Real Techniques från iherb.com. Jag beställde häromdagen och fick betala ca 34 dollar för Starter set (ögonborstarna) och stippling brush. Det blir alltså ca 220:- med frakt. Skulle jag köpt detta på eleven så skulle det kosta ca 500:- med frakt.

  Viktigt är att hålla sig under 300:- per beställning annars kan man åka på tull- och momskostnader. Små summor brukar inte uppmärksammas av tullen.

  • Hittade hit då jag oxå fastnat för dessa borstar. Så har en liten fråga vad ni valde för shipping alternativ på iherbs hemsida?

   • Nä men det finns 3 olika alternativ, ett är dhl, global priority och ups.. Vilket väljer man tro ? Känns ju som dhl känns tryggast..

   • Jaha så menar du! Ja, jag hade valt DHL i och med att det känns tryggast precis som du säger samt att man kan spåra paketet med kolli id:et. De andra har jag ingen erfarenhet av, tror egentligen inte det ska vara någon större skillnad, men kör på magnänslan! Hoppas ditt paket kommer snabbt, finns inget så jobbigt som att vänta på beställningar 🙂 lycka till!

  • Hej! är fett nyfiken, fick ni borstar hem utan nåt problem eller fel? allt stämmer? hur lång tid tog det för er, och vad tycker ni om borstar?
   tacksam för svår 🙂

   • Hej Sara, jag har inte tagit tummen ur och köpt dessa än men jag planerar på att göra det inom några veckor. Du kan läsa lite hos Desirée http://www.frokenrosa.net/?p=4012 och hos Caroline http://makeupedia.se/real-techniques-stippling-brush-recension-bilder Överlag har jag bara hört gott om borstarna samt iherb. Vet att det var någon vid ett enstaka fall som fick en försenad leverans på 2 veckor men det kan ju hända vem som helst och även från vilket företag som helst. Låt mig få veta om du köper de, annars håll ut så kommer de på bloggen snart!

   • Jag beställde för ca 4 dagar sedan ett set med borstar från iherb, och idag så ringde det på dörren och ett dhl bud stod med mitt paket 🙂 hade väntat mig att det skulle ta veckor att få hem det, men icke 🙂 så blir nog att beställa ett kit till nu när man vet att det fungerar!

   • Ja, vad kul!!! Det är så himla härligt när man slipper vänta, är så ivrig på att beställa mina set själv men jag lovade mig själv att beställa de som belöning om jag gjorde bra från mig på min sista tenta. Hoppas hoppas!! Vad tycker du om de, är du nöjd?

 2. Hej igen, Om det är någon av er som är intresserade av ett Core Collection set, så ar jag ett att sälja!! Då jag klantigt nog lyckades få hem 2 st och behöver bara ett 🙂 Tänkte sälja det på Tradera, men tänkte eftersom jag hittade din tråd om detta Aida så frågar jag här först 🙂 Tänkte ta 150 kr för det så är någon sugen så hojta till!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s