Thank heaven!

Tacka ovan för utländska webshoppar, vad hade jag gjort utan min favoritprimer från Urban Decay (läs recension här)? Jag köper alltid mina från Beautybay.com och då köper jag ”the twin pack” innehållande två st fullstora primer potions. Jag är alltid så duktig på att sega med en ny beställning så därför kör jag alltid på två-pack, jag gör ungefär en beställning om året, plus/minus någon månad. Jag gjorde min beställning i fredags och idag så har den kommit(!!), med tanke på att de skickas från England så är jag mer än nöjd. Mitt twin pack gick på 300 kr men räkna med några enstaka kronor hit och dit beronde på pundkursen. Beautybay erbjuder fri frakt till alla länder och i med att de har sin webshop + lager i England så behöver ni inte oroa er för någon tull- eller momsavgift (läs mer här).

Thank for all the foreign webshops! What would I do without my all time favourite primer from Urban Decay (review here)? I always by mine from Beautybay.com and I always get the twin pack containing two full size primer potions. I alwas wait until the last minute before I purchase another primer, that’s why I always order two of them. I usually make an order once a year, plus minus a month. Beauty bay offers free delivery world wide which makes it even more worth it, you gotta love it!

 

6 tankar på “Thank heaven!

    • Hej Kassandra! Som jag skrev så tycker jag att det är smidigt att man kan köpa primern i 2-pack, beautybay erbjuder även fri frakt vilket är ett plus! Att de skickar produkter från England gör ju att man slipper tull/moms. Annars gillar jag lookfantastic.com också men de säljer inte primern i 2-pack, hoppas att du fick svar på din fråga!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s