Recension: Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

IMG_0797IMG_0798Denna omtalade hypade och helt  naturliga salva som sägs vara en mirakelprodukt har jag velat ha ända sedan några år tillbaka. Den sägs bleka ärr, bota nariga läppar och mjukgöra även den torraste huden. På grund av det något höga pris har jag aldrig vågat chansa med tanke på hur många krämer och salvor som ligger nästintill orörda i sminkbyrån. Jag hade den stora turen att få med denna salva i det senaste beautiboxutskicket!

Salvan är helt naturlig med enbart naturliga ingridienser: olivolja, bivax, honungsbipollen och royal jelly, från honungsbin. Den doftar lite luddigt och diskret doft och får mig att tänka på bivax. Konsistensen är mjuk/fast i burk som smälter när den kommer i kontakt med huden, ungefär som vaselin. Den är SUPERDRYG, en liten liten mängd tar dig väldigt långt. Salvan känns som en olja på huden och för bästa resultat bör man massera in den så den får gotta ned sig riktigt i huden.

Egyptian Magic gjorde sig bättre än förväntat (och då har mina förväntningar varit mycket höga), jag är helt frälst! I år är det tredje vintern på raken där min hy i ansiktet verkligen blivit katastrofal. Jag har en fet hy som blir väldigt yttorr på vintern och de senaste vintrarna så har det sett ut som om min hy i ansiktet ska spricka. Ungefär som när man göra en spricka i en glaciär som börjar sprida sig, torr och ytspruken hy som bara blir värre när man sminkar över den. Men i år har min hy visat sig bli den finaste av de alla, Egyptian Magic har gjort underverk och min hy är så fint återfuktad utan det minsta spår av vilken årstid den befinner sig i. Vet ni vad det bästa är? Min hy blir inte alls fet av salvan vilket jag verkligen hade förväntad mig med tanke på att den är så rik på olja. Jag är överlycklig över min burk och att jag faktiskt inte behöver vara orolig för obalans i min hy. Egyptian Magic gör även UNDERVERK på torra köldspruckna läppar, en rejäl insmörning av läpparna innan läggdags och vips så vaknar man upp med nästan helt återställda läppar. Ansikte och läppar är mina huvudområden men jag använder den till mina supertorra armbågar, händer, nagelband och jag har den även i håret, jag tar en klick och använder som hårolja.  Denna produkt har tagit mitt hjärta med storm och jag kommer inte att gå en enda vinter utan denna burk.

Volym: 59 ml
Pris: 225 kr
Var: Finns att köpa på bl.a beauti.se

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

Denna produkt är ett utskick från ett företag, det påverkar dock inte mina åsikter kring produkten. Vill du veta mer om min policy så kan du läsa mer här

7 tankar på “Recension: Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

    • Åh nej, den fungerade bara tills klockan 10 igår morse =( Usch vad tråkigt! Jag kan försöka att hålla utkik och tipsa igen om jag skulle upptäcka att den är rabatterad någonstans!

      • åh, måste blandat ihop datumen 😦 Blev så glad, för min hy blir verkligen fruktansvärd på vintern! extremt yttorr och typ ingen foundation lägger sig jämnt, eller så sitter den inte :S Nåväl, får kolla om jag hittar ett bra pris på någon sida 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s