Recension: Trind Nail Balsam

Trind Nail Balsam sägs vara en produkt för naglar som inte växer eller som är torra, sköra, lätt bryts eller delar sig, Den är oljefri och innehåller fukt och mjukgörande ämnen  som ska motverka dessa problem. Trinds Nail Balsam säger sig ge ett mirakulöst resultat.

Trind Nail Balsam kommer i den klassiska Trindhylsan som är av glas med den övre delen gjord av plast. De är användarvänlig med det långa skaftet och själva penseln är lång och lagom smal. Det första jag möts av när jag skruvar upp överdelen är en ganska stark doft av alkohol som ganska snart följs av en tvättmedelsliknande doft. Konsistensen är lite lätt geléaktig och den går väldigt fort in i nageln. Det bästa av allt är att den är just oljefri vilket gör det perfekt för att applicera på vanligt nagellack efter Trind Nail Balsam (olja brukar lägga sig som ett tunt skikt på nageln och gör det svårare för nagellacket att fastna på nageln). Rent funktionsmässigt har jag inte upplevt någon väldig förbättring trots kontinuerlig användning under två veckor, jag kan känna att den vissa kvällar för studen svarar lite bättre och ibland att den inte svarar alls. Denna produkt är ingenting jag kommer att tänka på att jag måste använda utan den används mer när jag råkar få syn på den. Den är inte så dålig att jag vill slänga den och inte heller en 5-poängare som gör att jag vill använda den varje dag, varken bu eller bä. Jag upplever den dyr trots att den är ganska dryg då ma kan hitta andra produkter för samma pris eller lägre som svarar bättre på mina nagelproblem.

Volym: 9 ml
Pris: 119 kr

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

2 tankar på “Recension: Trind Nail Balsam

  1. Vilken tajming 😀 jag som tänkte köpa denna imorgon. Då låter jag bli :p kan du rekommendera något annat till sköra naglar?

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s