You held my hand and told me the sweetest lies

IMG_1653IMG_1617IMG_1649IMG_1638IMG_1654IMG_1660Face
MAC Studio Fix NC40
Lancôme Star Bronzer
The Body Shop Baked-To-Last Blush 02 Coral
Eyebrows
Viva La Diva Brow & Eye Liner in Dark Brown
Eyes
Urban Decay Primer Potion
Make Up Store Eyedyst Lollipop
Lancôme Star Bronzer
H&M Liquid Eyeliner in Gold
Random eye pencil from Iran (the best ever)
Isadora Build Up Mascara Extra Volume
H&M Fake Lashes (the third ones counting from above)
Lips
Make Up Store Lip Pencil Hot Pink
Lancôme L’Absolu Crème de Mat Magie Pourpre 300

14 tankar på “You held my hand and told me the sweetest lies

 1. Pingback: Guldkorn från H&M |

 2. Hej! Hittade precis hit(därav kommentaren på gammalt inlägg 😉 ) och ser att du använder Urban decay primer potion! Har själv länge funderat på att köpa den då jag läst lite om den och det sägs att den är superbra. Vad tycker du om den? Och vart köper du den från? Blir så himla glansig på ögonlocket fort och vet inte vad jag ska göra för att få det att sitta. Blir ju det även utan smink på ögat.

  • Hah, sökte på primer i din blogg och det första inlägget som dyker upp är en recension på primern. Men jag skulle gärna ändå vilja höra vad du tycker man kan göra med så oljiga ögonlock och vart du köper din primer? 🙂

   • Att vi har olika ögonlock är egentligen inte så mycket vi kan påverka. Det är kroppen som producerar oljan för att smörja huden, speciellt vid kallt väder då den inte vill att huden ska torka ut. Inland kan oljiga ögonlock också bero på att vi använder för feta krämer i ansikter, jag själv blir väldigt fet vid hårbotten vid pannan när jag använder för feta krämer. Var gärna uppmärksam när du byter krämer om det är något som dina ögonlock påverkas av. Men rent generellt sätt finns det inte så mycket mer att göra förutom att använda primer och jag som har väldigt väldigt oljiga ögonlock har ingen hittills lyckats förutom just Urban Decays Potion Primer och för den anledningen har jag helt och hållet slutat köpa primers från andra märken. Har du några ytterligare frågor är det bara att fråga 🙂 om du köper den så låt mig gärna vet hur det har gått!

  • Hej Isabelle, kul att du har hittat hit och hoppas att du stannar kvar! Ja, den är formidabel. Jag har faktiskt recenserat den och du kan läsa mer om den på https://aidasmakeup.wordpress.com/2012/09/16/recension-urban-decay-primer-potion/ Jag köper min antingen från lookfantastic.com eller beautybay.com, oftast från beautybay då de säljer primern även i två-pack. Prismässigt är det ingen större skillnad mellan sidorna och både är brittiska så du behöver oroa sig för någon till. Hoppas du slår till!

   • Haha ja jag såg ju den där recensionen efter jag kommenterat 🙂 tack för svaren! Använder inga speciella krämer i just ansiktet förutom ibland när jag känner mig torr. Näsa, haka, ögonlock och panna blir alltid feta för mig så inte velat använda något extra. Finns dock säkert något bra för det. Tack för tipsen för vart jag kan köpa den, har förut varit inne på lookfantastic men inte vågat beställa då jag inte vetat om de är att lita på. Men känner att jag absolut måste testa nu! Återkommer med resultat i sådana fall 🙂

 3. Du är väldigt duktig på att sminka. Just det att du får det att se så snyggt ut, utan att det blir för mycket.
  Ha det bra 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s