Clarins Rouge Prodiget #102 Paradise Pink

IMG_1732IMG_1738IMG_1805Detta vackra läppstift unnade jag mig som belöning efter en tenta för ett tag sedan. Det är den där perfekta rosa färgen som passar till allt och framför allt de där dagarna man bara vill vara ”mjuk” i utseendet. Konsistensen är tyvärr lite ”hårdare” än jag brukar föredra, och färgen blir lätt ojämn på läpparna. Det kan lätt bli ”ränder” tvärs över läpparna om man råkar applicera för mycket läppstift, då brukar jag bara att stryka över det med fingret. Läppstiftet sitter ungefär lika längre som andra läppstift, varken längre eller kortare tid. Hylsan är lyxig och lite tyngre än vanliga läppstiftshylsor. Jag är överlag nöjd men jag kommer att hålla utkik för andra ”perfekta rosa” fast med mjukare konsistens. Clarins Rouge Prodiget #102 Paradise Pink säljs på de flesta välsorterade detaljhandelsbutiker och kostar 275 kr.

6 tankar på “Clarins Rouge Prodiget #102 Paradise Pink

  1. Vad kul med så mycket uppdateringar de senaste veckorna, gillar’t! Vilket snyggt läppstift men va tråkigt att de är sådär ”hårt”. Den är ju dyr så de är synd!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s