Recension: L’oreal (The Powder)True Match

IMG_0753

Ett nedmattande puder från L’oreal som ska ge ett naturligt resultat. Jag har använt det både som ett vanligt puder på bar hud och som fixeringspuder efter foundation. Pudret är inte krämigt på något sätt vilket gör det väldigt känsligt mot hud som har torra partier med eventuella små hudflagnor efter vinters kyla. På bar hud tycker jag inte att pudret är särskilt täckande utan det skulle passa personer som inte har eventuella mörka ”fläckar” i ansiktet som de skulle vilja täcka. Pudret är påbyggnadsbart MEN det ger en kakig effekt, tyvärr. Jag som har en oljig hy upplever att pudret är för torrt, trots att min hy blir glansig efter 1-2 h så klarar den inte av att minska den kakiga effekten och med eventuella små hudflagnor efter vinters kyla så hjälper den mig inte att dämpa det torra. Som fixeringspuder måste man använda den väldigt väldigt tunnt vilket resulterar i att man snabbt blir glansig och när man ska pudra igen efter några timmar så blir det kakigt. Det medföljer en svamp och en spegel inuti vilket jag tycker är väldigt bra, tyvärr fungerar pudret inte för mina ändamål. Spegeln + svampen får mig att höja betyget med ett poäng, trots att det för mig är självklart att både svamp samt spegel ska finnas i puderdosor så gör det inte alltid det.

Pris: 155 kr
Volym: 30 ml

Betyg:
1 Hey garbage!
2 It’s not me honey, it’s you
3 I’ve got a problem with your solution
4 Close isn’t good enough
5 You had me at hello
(läs mer om mitt betygssystem här)

4 tankar på “Recension: L’oreal (The Powder)True Match

  1. Vilken tajming, är på kicks hemsida och tänkte beställa detta. Tur att jag hann läsa detta först, tack för recensionen

  2. Hej! Tack snälla du för en bra och informativ blogg om livets skönheter som finns och alla tips du ger 🙂 Jag önskar att du gjorde mera videobloggar, det är roligt med lite varierade inlägg/recensioner!

    Ha det bra!

    • Fina fina Hanna! Jag lovar att jag ska försöka göra det, det har varit så dåligt med ljus nu i vinter så det har bara gått att filma mitt på dagen när det är som ljusast. Det är ju också då man aldrig nästan är hemma, man jag lovar att nu när det går mot ljusare tider så ska jag försöka videoblogga mer. Kram

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s