Right now

20130228-132339.jpgSåhär ser jag ut idag (just nu) och har gjort de senaste dagarna, är så trött att jag knappt sminkar mig. Är begravd i studier och har en superviktig tenta som jag måste skriva nästa vecka. Av den anledningen så kanske det blir lite färre inlägg under drygt en vecka framöver, så ni vet. Att plugga fler kurser än heltid (120%), arbeta 25% och driva en skönhetsblogg kan bli lite mycket ibland och vissa stunder måste jag pausa lite. Hoppas ni förstår, kram på er!

11 tankar på “Right now

  1. Har du börjat använda akomas produkter än? Tänkte hur de kändes so far? 🙂 är riktigt sugen på att beställa.

    • Hej fining! Det är lite svårt att säga just nu då huden behöver ungefär en månad innan den visar resultat. Min hud verkar vara i en slags omställningsfas och reagerar chockerande nog på tvålen (jag har nog aldrig reagerat på en hudvårdsprodukt) . Min hy blir ganska stram efter användning och den kliar som bara den i ungefär 30 sek efteråt. Samtidigt så verkar min hy flagna ganska mycket vilket jag hoppas beror på att den har satt igång hudförnyelsen. Jag har läst runt lite och det verkar som att det finns andra som har fått samma resultat men som fortsatt att använda tvålen och att den senare har stabiliserat huden. Ang. oljorna är samma sak där, lite svårt att säga resultatmässigt men den måste jobbas in i huden lite. Däremot känner jag verkligen att den mjukgör och är skön (har bara använt 1 av de). Än så länge är jag positivt inställd och kommer att fortsätta använda dess och om ungefär en månad kommer jag att ge ett ordentligt utlåtande. Hoppas du fick ett litet hum i alla fall :kr

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s