Tävling – MIYO OMG! Eyeshadows + Kiss Me lipgloss

IMG_2387

Fastän snön gör återbesök gång på gång kan vi inte förneka att våren ändå finns i luften. Den fantastiska vårsolen som stannar längre om dagarna ger mig en massa positiv energi. Jag var på stan och letade efter ljusa fina färger ögonskuggor som jag kunde matcha vårhumöret med och se vad jag fann hos MIYO! Paletten Appletini visste jag genast att jag ville ha och eftersom att ni har varit så underbara på sistone och kommenterat så mycket kunde jag inte undgå att köpa er ett exemplar också! Jag tycker verkligen vi tjejer ska ha mer färg på läpparna så läppglanset Hollywood fick bli palettens +1 eftersom att det är sååå vackert och färgglatt med massa mikroglitter (love love love). Nå, vad väntar ni på? Medverka i tävlingen så ni kan rocka våren med dessa läckra produkter.

Tävlingsregler: Jag vill att du lägger till mig på bloglovin (länk) och lämnar en kommentar där du nämner vilken nummerprenumerant du blev. Jag vill även att du i din kommentar skriver om vilken din absoluta favoritprodukt är just nu och varför. Gör du dessa två saker är du med och tävlar om detta underbara kit som inte ger en annat än vårkänslor!

Tävlingen avslutas måndag den 25 Mars 2013 kl 23:59 och är öppen för tävlande bosatta i Norden. Vinnaren dras av mig och kontaktas under tisdagen den 26 Mars 2013, vinnaren har 3 dagar att kontakta mig med sin adress annars går vinsten över till någon annan. Mitt beslut kan ej överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

3 tankar på “Tävling – MIYO OMG! Eyeshadows + Kiss Me lipgloss

  1. Trevligt värre! Jag blev följare nummer 36.

    Min absoluta favoritprodukt just nu är en läppfärg (det är inte riktigt ett läppstift och inte heller ett glans) från Lush. Det är så otroligt chockrosa att jag ifrågasätter om jag verkligen kan gå ut så – men sen så inser jag att det är just det som är charmen med det. Det är så ”in your face” att man inte kan låta bli att använda det. Förövrigt så är både formulan och förpackningen väldigt trevlig och perfekt för mig som inte är allt för stadig på handen och lätt målar utanför.

    • Jag blev följare nummer 37.

      Min favoritprodukt just nu är håroljan Swedish Therapy Oil från Maria Nila. Den är så mjuk och håret luktar så otroligt gott hela dagen!

  2. Pingback: Summers palette, let me fall in love. | "En vällagd makeup är en flirt mellan kemi och måleri"

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s