Tips: Elizabeth Arden Eight Hour Cream

IMG_2678

Jag har skrivit om Elizbeth Ardens Eight Hour Cream förut (länk) men den recensionen utvärderade bara effekten vid användning av krämen till läpparna. Jag har under några veckor använt denna vid nödsituationer när jag inte hittat min vanliga nagelolja. Nu har jag helt och hållet övergått till denna lilla glasburk. Mina naglar och nagelband har aldrig mått bättre och jag har till och med börjat få kommentarer om jag har jag fina och starka naglar dagar de har varit helt naturella (!!). Jag tar en liten klick av krämen och masserar in den i naglar och nagelband cirka två gånger om dagen. Kan verka lite ambitiöst men ni som har hängt med ett tag vet hur otroligt sköra och känsliga naglar jag har haft innan. Denna vackra vintageutgåva står dagligen på soffbordet och påminner mig om what needs to be done. Krämen gör sig även utmärkt på småsår och sårskorpor runt naglarna. Detta är även en är supersuperdryg produkt, så jag behöver inte köpa på mig en ny förrän ett riktigt bra tag.

I’ve written about this famous EIght Hour Cream once before but that time I was only reviewing it on its effect on dry lips. I have used this for my nails and cuticles when I haven’t been able to find my ordinary nail oil. Guess what, now I have entirely gone over to be using this little can all the time. My nails and cuticles have never been so nice and strong and I have recieved compliments about my nails days that they’ve been all natural (!!). I just take a tiny amount of this cream and I massage in into my nails and cuticles twice a day. Can seem to be a little ambitious but for you who have been along for some time probably know about the story of my nails. This beautiful vintage limited edition can is placed on my sofa table as a daily reminder of what needs to be done. This cream is also great on little wounds and sloughing around the nails.
IMG_2691

Vet ni vad det absolut bästa är? Att ni kan köpa denna till under halva priset på let’s deal idag, 159 kr för krämen och 25 kr för frakt = 184 kr. Så värt det om du inte har en multi/universalprodukt hemma. Ordinarie rekommenderat pris är 375 kr så har du tvekat innan så är det dags att slå till, klicka här så kommer du till dealen.

8 tankar på “Tips: Elizabeth Arden Eight Hour Cream

  1. Halloj! Tänkte bara höra med dig hur du använder dina produkter från akoma? Beställde i förra veckan och fick hem allt idag! 😀 beställde i princip samma som dig förutom raspberry oil. Kollade in alla olika oljor och tamanu oil samt melon seed oil verkade passa mig bäst. Skulle därför vara kul att veta hur du använder dem? När, var och hur du applicerar du dem osv? 🙂

    • Hej fina!! Vad roligt 😀 det kommer faktiskt en recension på tvålen imorgon så håll ut! Ang. oljorna är det bara att börja använda. Till kropp eller ansikte precis som de är 🙂 jag började med melon seed i några dagar men gick över till raspberry pga av spfen. Ska ge den en vecka till, så recension på den kommer nästa vecka!

  2. Har velat ha denna enda sedan du skrev om den i torra läppar veckan. Denna design är ju så sjukt mkt snyggare en den vanliga. Tack aida för tipset!!!!!

    • Varsågod fina Lina, blir så glad av att du alltid kommenterar. Jag tycker du ska ge den en chans, det är verkligen en bra universalprodukt som har många användningsområden.

  3. Åh vad jag önskar att jag kunde komma ihåg nagelbanden 2 ggr om dagen! Men jag är så tankspridd så jag är glad att jag kommer ihåg mina stackars nagelband när jag lackar om naglarna…men dom ser dock ut som att jag hade behövt smörja in dom 8 ggr om dagen….typ 😉 hehe

    • Haha, jag var precis likadan!!! Men nu har jag ställt denna så att jag hela tiden blir påmind. Sitter mest i soffan på kvällarna och pluggar och då är ju burken framför mig hela tiden. Annars är jag hopplös på att komma ihåg rutiner som dessa 😉

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s