Igår var det ingen vanlig dag …

Oj, detta inlägg skulle dykt upp igår. Måste blivit något strul!

.. nej för det var min födelsedag!

Hela 24 år har jag redan hunnit blir, tänk vad tiden går fort! Rätt som det är fyller jag 30 år och undrar var hela min ungdom tog vägen. Skämt åsido, nu vet ni varför det har ekat lite tomt i bloggen. En massa studier kombinerat med födelsedagsplanering har tagit ut sin tid men nu är jag back-on-track igen! Jag har mycket att visa upp och berätta för er, ett Dior-event jag var på i förra veckan, nya sminkborst- och hårvårdsinköp, några recensioner på TOPPEN-produkter och så kan vi slänga in lite tävlingar också. Hur pepp?

IMG_2074oo

19 tankar på “Igår var det ingen vanlig dag …

  1. GRATTIS !!! Hoppas du hade en bra dag, och blev firad ordentligt =)
    SV: Det var faktiskt i butiken under Priso, trodde den hörde till Priso, men tydligen heter den Klippet fick jag lära mig nu =) Men där nere finns dom, bland nagelfilarna och saxarna och så kolla in det. Ja det börjar verkligen bli dags, borde ha möjlighet nästa vecka, hör av dig bara så kan vi se när vi kan tajma in en dejt!!!!

  2. Haha, Självklart kom jag hem safe and sound. Blev en macka och sen sov man gott. Drömde om dina karateskillz. Helt klart i klass med karatekid om inte bättre! Du gjorde det i vatten så det var ju coolare. 😉 Alltid lika roligt att ses. Många skratt 😀
    KRAM

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s