Vinn: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Fina fina läsare, som de flesta av er vet så uppdaterar jag väldigt sällan på helger eftersom att jag jobbar då. Över denna helg tänkte jag bjuda på en tävling, främst för att ni är så många fina läsare som kikar in här varje dag men också för att ni kommenterar. Jag är så tacksam när ni skriver en rad eller två, det ger mig en hint om vad ni finner intressant samt att det sporrar mig till att skriva ännu mer oftare.

Tack för att ni är de bästa läsarna som finns 

backgrnd-grad-whitedI samarbete med Eucerin tävlar jag nu ut 2 stycken av denna så kallade mirakelkräm som till och med har blivit erkänd som en favorit av kändisar som Beyoncé, Kim & Kourtney Kardashian, Ashley Simpson och Lauren Conrad. Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm stödjer förnyelseprocessen hos skadad hud och är en universalprodukt som lugnar, mjukgör och skyddar mycket torr, sprucken, irriterad och skadad hud. Krämen är bland de mest rekommenderade produkterna av dermatologer och barnläkare i USA.

Tävlingsregler: Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar med namn + email och skriva vad ni brukar göra när ni bränt er i solen eller kanske på spisen? Har ni någon mirakelprodukt eller något husmorstips som ni tar till när irritationen, svedan och/eller kliandet sätter igång?

Vill du ha en extralott i tävlingen? Du kan antingen lägga till mig på bloglovin(länk) eller låna min bild och blogga om tävlingen samt länka tillbaka till bloggen. Gör du dessa 2 extra aktiviteter har du totalt 3 lotter, glöm inte att i kommentaren nämna vilken bloglovinprenumerant du blev (nummer) eller länka till ditt blogginlägg där du tipsar om tävlingen. Bonne chance!

2 vinnare kommer att slumpas fram och tävlingen avslutas måndagen den 3 Jun 2013 kl 23:59 och är öppen för tävlande bosatta i Norden. Vinnarna dras av mig och kontaktas under tisdagen den 4 Juni 2013, vinnarna har 3 dagar att kontakta mig med deras adress annars går vinsten över till någon annan/några andra. Mitt beslut kan ej överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

9 tankar på “Vinn: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

 1. Jag är med! 🙂
  När jag bränner mig i solen brukar jag använda en eftersol från Mary Kay som svalkar så skönt och efter det håller jag mig i skuggan tills det känns bättre 🙂
  Följer dig redan på bloglovin sen tidigare så vet inte vilket nummer jag har :/

 2. Jag vill vara med! Hittade den blogg för inte alls länge sedan & är glad att jag gjorde det 🙂 Jag följer dig redan på Bloglovin, så jag vet inte vilket nummer jag är.

  När jag bränner mig, vilket jag gör rätt ofta då jag är typ…genomskinlig haha, gör jag ingenting förutom att hålla mig borta från solen ett tag. Kan ta en kall dusch för att svalka mig i & för sig 🙂

 3. Jag är jättegärna med och tävlar!

  När jag bränner mig i solen (vilket tyvärr händer rätt ofta, trots SPF 30+, solhatt och täckande kläder… det är svårt att vara blek) brukar jag duscha svalt och sedan smörja in mig med aloe vera eller någon annan svalkande hudkräm (Dream Cream från Lush är riktigt skön, men dyr) och sedan hålla mig inomhus så mycket som möjligt dagen efter för att ge min stackars hud chansen att återhämta mig. En gång använde jag i desperation turkisk yoghurt på solsvett ansikte, det fungerade förvånansvärt bra, haha!

 4. När jag bränner mig på spisen så är det först kallt vatten som gäller men bästa mirakelprodukten är Vera by CSS som är en svalkande gel som går att köpa på Apoteket för en 50-lapp.

 5. Jag vill vara med!! Jag använder en jätte bra kräm från hawaii tropics (den gröna burken) om jag brännt mig i solen.

 6. Jag brukar lägga på vitlök, min mamma har alltid sagt att det hjälper så jag gör det på reflex ha ha XD

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s