Blogkeenmingel @ Josefinas i Stockholm

I tisdags kväll var jag bjuden på ett bloggmingel som fina Ellen Franzen hade anordnat i samarbete med Blogkeen som är en hemsida och en app som man kan följa sina favoritbloggar genom, som Bloglovin. Jag som alltid har med mig min kamera lyckades glömma den hemma, därav bildernas kvalitet.

Eventet hölls på vackra Josefina som ligger i Djurgården, röda mattan var utrullad kvällen till ära! När jag väl kom in slogs jag av hur vackert det var, både inomhus och deras uteservering. Vi välkomnades av vackra Ellen och fick biljetter till baren där vi blev serverade rosévin.

bild 1Det var många bloggare på plats och även lite kändisfolk – jag som har noll koll på celebriteter fick omtalat för mig vilka de flesta var. I sällskapet fanns bland annat Liselott, Sara, Ida, Tina, Sanna, Therese, Louise och Kristina!
bild 2

Vi hade så tur med vädret och det var ett så trevligt event med både dryck och en jättegod buffé från självaste Josefina. Goodiebaggen vi fick med oss var super och innehöll så många produkter som jag har varit intresserad av sen innan. Kan man bli nöjdare?
Tack återigen Ellen och Blogkeen för en härlig kväll!

IMG_4149

Annonser

3 thoughts on “Blogkeenmingel @ Josefinas i Stockholm

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s