Reashopping @ Stockholm!

IMG_4206Tisdagen och onsdagen spenderade jag uppe i hufvudstaden för ett bloggevent och en pressvisning som jag kommer att skriva om i dagarna. I ondags efter pressvisningen gick jag och fina Sara som bloggar på Brownsugar runt på stan. Stackaren fick stå ut med mitt oooh:ande och aaah:ande, pillande och swatchande i flera timmar men vilka fynd vi (läs: jag) gjorde. Eftersom att rean på de allra flesta ställena drog igång igång i onsdags var det många som började förbereda den redan på tisdagen vilket betyder att vi fick se det mesta och köpa godbitarna innan de hann ta slut. Nu ska jag tipsa om vilka fynd jag tyckte var intressanta.

1. Make Up Store Refining Toner är ett alkoholfritt ansiktsvatten för fet- och oljig hy som jag har varit intresserad av länge men avstått på grund av priset. Med anti-bakteriella ingredienser ska den hålla porerna rena och verkar sammandragande. Aniktsvattnet ska även vårdande egenskaper och återställa hudens pH-balans.
Ord. pris: 260 kr Nu: 50 kr (Åhléns City Stockholm)

2. The Body Shop Blueberry Shower Gel är en nyhet och ska ha tillverkats bara för rean. Jag är vanligtvis ingen blåbär person men denna rackare tog mig med en sådan storm att jag inte vill ha någon annan duschgelé än denna. Got nothing but blueberry on my mind 
Ord. pris: – Nu: 40 kr (Åhléns City Stockholm)

3.  Yves Saint Laurent Vernis á Lèvres har jag velat ha ända sedan de kom ut. Vilken drömdesign, vilket drömhylsa och vilka drömrecensioner de har fått. Äntligen köpte jag mig ett eget i exemplar i en av färgerna jag faktiskt önskade mig, nr 16 Pourpre Preview.
Ord pris: 350 kr Nu: 175 kr (Åhléns City Stockholm)

Hörde jag någon skrika KAP? Har du hunnit fynda något på rean?

9 tankar på “Reashopping @ Stockholm!

    • Jag förstår dig, det är svårt att motstå! Har faktiskt inte varit ute på stan efter denna shoppingrunda då det är alldeles för lätt att spendera pengar under reorna.

    • Jag förstår precis vad du menar, jag hade en period då jag handlade på mig så mycket produkter (speciellt på rean) att jag i dagsläget undrar vad fasiken jag höll på med. Jag hade tur att jag hade en fin omgivning som ville mig väl och som bromsade mig och fick mig att börja förstå vad jag höll på med .. Det var så ”Utmaningen 2011”-kategorin på bloggen kom till. Jag länkar så får du se om det stämmer in på dig https://aidasmakeup.wordpress.com/2011/12/13/how-it-all-began/ 🙂

      • Herregud, du vart ju värre än mig! 5 läppglans? Iofs ska inte säga så mycket, har mer än parfymhype. Jag kör mer på kvalitet än kvantitet men problemet där är att jag inte stoppar mig utan istället köper på mig mycket och dyrt och likt dig inte köper skor, kläder etc. Dock är jag superimponerad av att du klarade av ett helt år med bara basprodukter, wow!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s