Dior Addict Lipstick vs Dior Vernis Nail Laquer

collage1

Glad midsommar allesammans, här ser ni mina två favoritgodbitar som jag ska bära tillsammans idag på midsommar.

IMG_4440Dior Addict Lipstick har en fantastisk formula, jättemjuk och glossig. Den är lätt skir vid första applicering men jag bara målar på och bygger upp färgen. 771 Passionne är lätt sommarens bästa barbierosa färg, jag älskar denna nyans och den bär upp vilken sminkning som helst.

IMG_4k475nDior Vernis Nail Laquer 638 Aloha är den där starka orangea färgen som varenda en av oss letar efter tlll sommaren. 638 Aloha är min favorita nyans av orange, den är ett neonlikt  krämlack som är hur snyggt som helst och som fungerar på alla hudtoner. Nagellackets pensel är lätt den bästa av alla de olika märkenas penslar på marknaden. Jag har en liten nagelbädd från att ha bitit på naglarna i 16 år och jag behöver en smal penseltopp för att kunna komma åt längst upp på nageln utan få nagellack överallt på nagelbanden. Diors penslar är överlägset bäst med en perfekt form på penseln som avsmalnar ju längre ned på penseln man kommer, jag älskar att lacka med denna pensel – det blir aldrig fel.

Namnlös

Med favoritläppstiftet och favoritnagellacket önskar jag er en fantastisk midsommar med massa färska jordgubbar och potatis. Hoppas ni får fira den med nära och kära och dela många många skratt.

7 tankar på “Dior Addict Lipstick vs Dior Vernis Nail Laquer

  1. Älskar hur du blandar produkter med olika prisklasser i bloggen. Gillar att få läsa både om lyxprodukter till budgetprodukterna, det är just därför du har en av mina favoritbloggar. Härlig salig blandning av allt + att du verkar så sjukt ärlig. Gillar dig verkligen 😀

    • Ååh härliga Cecilia, jag gör verkligen så gott jag kan för att få det till en sådan blandad kompott som möjligt. Blir så otroligt glad av din kommentar, för mig är ärligheten viktigast och jag blir så innerligt glad av att se att ni märker att jag verkligen är det. Många kramar till dig!

  2. Stört snyggt inlägg, du blir ju bara bättre o bättre! Älskar första bilden med vs och att du kombinerar naglar och läppar i samma inlägg. Älskar din blog!!

  3. Pingback: Brown smokey eyes – don’t let me be the one that you despise | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s