Önskelistan

Wish list summer 2013Även om jag är en person som kör på starka och glada färger året om kan jag inte hjälpa att bli ännu färggladare när sommaren är här. Dessa godingar på listan får mitt hjärta att slå lite hårdare än vanligt och här har ni alla varför:

Chanels Azuré åkte upp på önske-listan när Kicki skrev om den här (länk). Kicki har ju både sett och klämt på det mesta i skönhetsväg och när någon som hon beskrivet ett lack för metallperfektion. Ja, då är det perfekton och jag måste ha utan vidare research. Bel-Argus trodde jag aldrig att jag skulle få för mig att köpa men efter lite swatchgooglande (länk) kom det snabbt upp för mig att jag inte kommer kunna släppa detta lack, titta bara på bilderna i direkt solljus. Dör nagellacksdöden. Bel-Argus och Azuré är från 2013 sommarkollektion och är alltså limited edition (feel the pressure)  Pris: 245 kr styck.

Trots att jag hypar över allt som kommer i pennformat äger jag ännu inget läppklet i det formatet. När Clinique återrealesade sina Chubby sticks runt 2010 och som tog skönhetsmarknaden med storm väntade jag vidare på pigmentrikare versioner. Mitt senaste problem har varit att numera kunna välja. Det är jättemånga företag som hakat på trenden och man hinner knappt fundera innan en ny version har släppts. Nu har jag däremot hittat svaret på det jag letat efter. Urtjusiga Karin som bloggar på Daisy Beauty om Stil och Mode kombinerat med skönhet visade upp sina läppfavoriter på instagram/bloggen och där hittade jag pärlorna jag letat efter (länk). Lip Gloss Sticks från Pür Minerals i färgerna Game Day, Dare Devil, Spiked Punch och Coralline måste bli mina. Pris: 195 kr styck.

Urban Decays 24/7 Glide-On Pencil har jag velat ha hur länge som helst men nu när det är summertime så blir begäret nästan oumbärligt. Vilken nyans? Alla. Pris: £15 eller $19 styck

Roll-On gloss, barnminnen någon? Jag missbrukade roll-on gloss som liten och jag tror att det fortfarande sitter i. Himla många minnen vilket får mig att sukta över dessa läppglans från Estée Lauder. Fina Purity-Sanna har sagt sitt om Pure Color Sheer Color Gloss från Estée Lauder också vilket bara stärker begäret (länk). Jag ogillar i vanliga fall skira läpprodukter men här är jag villig att göra ett undantag. Take me back to the 90’s! Dessa är en limited edition, alltså en begränsad upplaga. Pris: 245 kr styck

Är jag ensam om mina cravings or do I have a companion?

9 tankar på “Önskelistan

    • Tack Lina 🙂 Gillar att pilla med kollage, för mig tar det ganska lång tid att få ihop ett då jag nästan aldrig blir helt nöjd haha. Kul att du gillar det!

    • Åååh, så får du ju inte skriva. Vill bara ha de ännu mer nu! Sen kan jag inte välja mellan de fyra färgerna vilket förmodligen kommer sluta med att jag måste köpa alla. Hejdå 800 kr!

      • Hehe, Jag har oxå supersvårt att bestämma mig för vilken nyans jag gillar bäst. Men den orangea är i nuläget den som har blivit mest använd. Tänkte skriva om dom på bloggen, kika in till nästa vecka om du vill ha mer carvings ;D

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s