COSDNADOTCOM

make-your-own-beauty-produc1

Genom fina Fröken Rosas blogg har jag blivit introducerad till en sida som heter COSDNA.com. Det är en förkortning för Cosmetics ingrediant analysis och där kan man bland annat söka på produkter eller skriva in ingredienser för att få reda på om de har kända negativa egenskaper. Jag tycker att det är en fantastisk sida och ett underbart komplement till ingrediensresearchen som jag gör. Även fast man har koll och kan en del om ingredienser finns det mycket kvar att lära. Jag rekommenderar alla att klicka er in på sidan, kika runt och läsa lite om vad som finns i era favoritprodukter. Kunskap är aldrig fel!

Jag kommer från och med nu att alltid bifoga en ingredienslista (om möjligt) i mina recensioner samt ge en kort rapport om COSDNA hittat något värt att nämna, vilket även Fröken Rosa gör Jag tror att både jag och ni lär oss på det sättet och för mig är det viktigt att sprida kunskap. Jag vill att vi konsumenter ska få större makt gällande ingredienser och för att det ska ske måste vi tydligt visa vad vi vill ha och vad vi gärna undviker. Detta kommer endast genom kunskap, so let’s get smarter!

Tack för inspirationen fina Desiré för inspirationen och jag hoppas att fler hoppar på detta tåg!

15059labvsmineralsBild 1 lånad härifrån
Bild 2 lånad härifrån

7 tankar på “COSDNADOTCOM

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s