Glitter in love ❤

NailsEssieLorealBåda lacken är som skrivet från deras höstkollektioner och jag kommer vissa er alla lacken i senare inlägg, denna manikyr kunde jag bara inte låta bli att visa er med en gång!
Essies The Lace Is On 13,5 ml / 129 kr och L’Oréals Sequin Explosion 5 ml / 59 kr ska båda finnas ute i handeln as we speak. Nå, vad sägs?

19 tankar på “Glitter in love ❤

  1. Jag är jättesugen på loreal lacket, men kollade på det i butik och tyckte det var likt More Than A Glimmer från OPI, pink ribbon lacket och det har jag fått i utskick så kändes lite onödigt… Men OPI:s är inte lika glittrigt för det är i en mjölkig bas.. Åh det är så svårt 🙂

    • De är ganska lika, eller påminner mer om varandra men ta mig på orden när jag säger KÖP! Vi snacket reeeen glittermegainyourfaceglitterBOMB!!! Det är så sanslöst snyggt 🙂 Det härliga är att den kommer i 5 ml flaska vilket man ändå hinner använda upp efter några gånger. Då behöver du inte oroa dig för att ha ”packat på dig” liknande varianter 😉

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s