Pressfrukost hos Mildh Press

Okej first things first, Photoshop –> here’s your new student. Dessa bilder tog mig ungefär 8 h att redigera. Har aldrig hållt på med photoshop innan men tog äntligen tummen ur för att få det överstökat och här är resultatet. Jag har nog aldrig svurit så mycket eller varit så frustrerad som jag har varit inatt (klockan är nu 6 på morgonen). Nu är det äntligen över. Ni får JÄTTEGÄRNA berätta vad ni tycker om upplägget. Är det snyggt? Ska jag fortsätta i samma stil? Jag är ganska nöjd för ett första försök och jag hoppas innerligt att de både ska gå snabbare i framtiden samt se mer professionellt ut. Kom igen nu, tell me what you think!

Jag är efter med uppdateringar om bloggeventen som jag har varit på sistonde så vi tar en snabb genomgång i olika inlägg så kommer det dyka upp en massa roliga recensioner här framöver!

Vi börjar med pressfrukosten hos Mildh Press där vi, förutom att äta en fantastisk frukost, fick mingla med andra bloggare samt klämma och känna på nya och gamla produkter. Högst upp på allas intresselista var John Masters Organics som har lanserat en organisk hår -och hudvårdsserie. Väldigt intressant och roligt att har kommit till Sverige, jag själv är väldigt nyfiken på om det kanske skulle kunna vara svaret på min hemskt jobbiga och feta hårbotten!
omg

Nu: God natt. Eller God morgon.

11 tankar på “Pressfrukost hos Mildh Press

 1. Superfint Aida! Jag svor oxå mycket precis när jag började i Photoshop. Gav upp och lämnade det, nu är det en av mina bästa media vänner. 🙂 Det är bara att öva.

  • Åh, de där stjärnorna – jag håller med dig! Till slutet orkade jag bara inte mer hahaha, det var riktiga painmoments med de. Absolut, ska tänka på det! Tack så mycket för din kommentar.

 2. Detsamma, supertrevligt att få träffa dig 🙂
  Nu har jag en till härlig blogg att följa!
  Jag gillar upplägget på bilderna. Schysst med text till/på bilderna, dock skulle jag dra ner lite på stjärnorna så att de inte tar över bilderna 🙂 My two cents…

  Ha en härlig tisdag!
  /Anneli

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s