L’Oréal-gruppens pressvisning

För ett litet tag sedan hade L’Oréal-gruppen en bamsepressvisning för deras höstnyheter från bland annat L’Oréal, Maybelline, Essie och Garnier. Måste bara först hylla de pressansvariga för att de körde en pressvisning för hela kalaset, passade oss som bor en bit från Stockholm perfekt 

Jag måste även få skriva att jag fick träffa två beauty chrushs under samma dag. Först fick jag träffa självaste Linda Hallberg som jag har följt från dag ett (jag skojar inte) och hon är en himla go’ och talangfull tjej. Den andra personen som fick mig star strucked var Linda Mehrens (Makeup artist för Maybelline). Jag har varit ett så stort fan av henne och hennes arbete i så många år och jag blev alldeles till mig av hennes närvarande. Hon är så jordnära och trevlig som man bara kan bli och jag hoppas få träffa henne fler gånger i framtiden. Teresa Grundin (Makeup artist för L’Oréal) var också närvarande och trots att jag faktiskt inte vetat mycket om henne innan (förlåt!) så har jag definitivt mer kött på benen nu) och jag är väldigt glad över att få ha träffat alla dessa fantastiska och inspirerande kvinnor!

Till vad som kommer till hösten säger jag bara oh my! Det är så mycket nytt och roligt och jag har redan slängt mig över en hel del av produkterna och utförligt testande pågår as we speak. Här nedan ser ni ett litet urval av nyheterna och ni kommer att få se mycket mer framöver här på bloggen!
kom

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s