Blog Your Heart Out Award ❤

Lite sent men bättre än aldrig. Let’s blog my heart out 

Det har cirkulerat runt en liten award bland oss mindre skönhetsbloggar ett litet tag som går ut på att man ska svara på lite frågor och jag har fått äran att bli nominerad av hela 3 st olika skönhetsbloggare – gissa om jag blev glad! Tack fina Maria, Mona och Liselott för nomineringarna 

1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?
Det var nog ingen som uppmuntrade mig på det sättet utan man kan nog säga att det var några stycken som inspirerade mig till att börja blogga. När det gäller att prova nya saker eller göra idéer till verklighet är det sällan jag behöver någon push eftersom att jag är ganska driven och är ganska ”på” men att inspireras kan man aldrig bli för sällan.
De som inspirerade mig mest var:

Tina Borg – Beleza
Med hennes chica skrivsätt, fina bilder och bloggdesign visste jag att det var såhär jag ville vara i framtiden, dvs. påläst, sinne för språk och uttryck med framförallt att kunna ge den där känslan av att ”jag-vet-vad-jag-håller-på-med”.

Hanna Ögren (f.d. skönhetsbloggare)
Denna unga talang var (och är fortfarande) amazing när det gällde smink. Hon kunde rocka vilken sminkning som helst och var långt mera teknisk i sitt sminkande än många utbildade makeup artister. Hon bloggar tyvärr inte längre och ingen är mer ledsen över det än jag.

Helena Forsman – Lipgloss Bitch
En cool och rakt-på-sak-kvinna som startade Sveriges första skönhetsblogg, hur kunde man inte inspirera? Älskar när personer tar tag i saker and make them happen.

Sofia och Therése – Heartcore
Två härliga tjejer från min hemstad Göteborg som jag tyckte hade ett härligt ungdomligt språk, modernt och nytt men ändå stilfullt och som hela tiden hittade nya infallsvinklar att se på saker och ting. De var uptodate, unga och inte rädda att visa vad de gick för – girlpower!

2. Hur valde du ämne att blogga om?
Det var givet- det finns ingenting som jag är så passionerad över som uttryck, färg, form, kreativitet och business. Vad bättre än skönhetsvärlden?

3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?
Jag fullkomligt ÄLSKAR att sjunga, hela tiden, varje sekund. Jag sjunger också med i låtar väldigt ofta utan att veta om vilket har resulterat i kontiga blickar i lite överallt som t.ex på bussen, i butiker o.s.v, ooops :P Jag har fleeera gånger övervägt att till och med spela in ett litet klipp och dela med mig av på bloggen men det har alltid slutat med att jag tvekat i sista sekund (väldigt udda för att jag vara mig eftersom att jag är en typisk doer-person). Jag skulle absolut inte säga att jag är någon talang men jag har övat i många år och blir så himla glad när någon ber mig sjunga även om jag är väldigt blyg till en början (vilket också är väldigt otypiskt mig, att vara blyg alltså). Min musiksmak är också lite old scool då jag älskar gamla klassiker. Phil Collins, Céline Dion, Lionel Richie och Bryan Adams är artister som ofta går i högtalarna lika mycket som klassisk rockmusik. 80-talet i mitt hjärta Jag lyssnar även på modern musik och är egentligen en allätare men det är något alldeles speciellt med klassikerna som får mitt hjärta att slå extra hårt.


En av tidernas bästa kreationer

4. Vilka tre ord beskriver din stil?
Chic,  praktisk och accessoarig (my word).

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Jag älskar att läsa om nya saker, gamla saker, ha djupa diskussioner för att switcha om till ytliga . Att tala men framförallt att lyssna gillar jag att göra, på vettiga men också ovettiga människor. Man lär sig någonting från allt och alla – hela tiden. Det viktigaste för mig är också att göra saker som är av betydelse för mig. Att inte låta dagar passera som om jag hade de i överflöd – för det har ingen av oss. Att ge kärlek, att få känna den, att skratta och att känna att jag kan göra precis vad jag bestämmer mig för – om jag satsar från hela mitt hjärtat. Att aldrig glömma att allt kan bli taget från mig inom loppet av några sekunder. Att aldrig glömma att leva.

inspirational_quotes_of_famous_people_640_11

Oj oj oj, nu har jag nästan skrivit en roman här. Har ni orkat läsa igenom? Känns som om jag aldrig presenterat mig på detta sätt på bloggen, var det kul att läsa? Nu är min uppgift egentligen att vidarebefordra denna award till andra mindre skönhetsbloggare men jag skulle egentligen vilja ge den till er, mina fina läsare. Jag skulle så gärna vilja veta mer om er, vilka ni är och vad ni har för intressen. Om ni har en blogg så får ni gärna länka till inlägget här i kommentarsfältet och om ni inte har det får ni gärna svara på de frågorna ni känner passar er här i kommentarsfältet.

Slutligen vill jag passa på att tacka er alla som läser min blogg och ett extra tack till er som lägger tid på att kommentera. Ni gör min dag genom att bara lämna några ord och det är så himla roligt att få konversera med er. Vissa av mina kommentarsfält är roligare än inläggen för all den intressanta input ni gör. Heja er 

 

4 tankar på “Blog Your Heart Out Award ❤

  1. Vad kul att få läsa lite om dig! Jag blir djupt impad av det du skriver om att lyssna – jag håller med dig så in i hjärteroten! Att lyssna utan att döma är det enda sättet att verkligen förstå och växa, jag lever helt efter den devisen. Svårt ibland, men ju mer man gör det desto naturligare är det, och till sist dör alla fördomar man inte ens visste att man hade… och man börjar leva i verkligheten, på riktigt!
    Hehe, nu har jag nästan också skrivit en roman 😀

  2. Jag ääälskar att läsa din blogg. Du skriver hjärtligt och med kunskap och man märker att du lägger din skäl i det du skriver. Var stolt över dig själv. Du är värd allt i världen och lycka till.

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s