Månadens Produkt – Augusti 2013 – Duri Rejuvacote Nail Growth System

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Ni kommer definitivt hålla med mig denna gång eftersom att jag har upptäckt en mirakelprodukt. Den mirakelprodukten. Den nagelförstärkaren.

augFör er som har följt min nagelresa (länk!) vet att jag har haft den sämsta förutsättningen någonsin att ha långa och starka naglar. Det tog många år innan mina naglar kunde börja växa sig långa och till slut hittade jag en räddare, Trind Nail Repair (länk!) Trind var min lösning under en väldigt lång tid och jag hade planerat att den skulle fungera som en vapendragare until death do us apart. Men helt plötsligt slutade den fungera, bara sådär. Efter två år. Tur för mig att jag precis hade uppmärksammat en produkt med ett konstigt namn som prisades av väldigt många internationella nagelbloggar, den skulle vara den bästa nagelförstärkaren någonsin. Yeah right tänkte jag, I’ve heard that one a million times before.

Duri Rejuvacote Nail Growth System-nyheten hade inte verkat ha nått Sverige och jag kunde inte få fram en enda åsikt eller recension från en svensk skribent så det var bara att klicka hem den från Ebay and see for myself. And boy I’m glad I did. Rejuvacote beskrivs som en nageldoktor som ska rädda spruckna och framförallt naglar som har blivit förstörda av akryl. Inom loppet av en vecka ska man märka skillnad och inom 2-3 veckor ska det riktiga resultatet visa sig: starkare, friskare och längre naglar. Något som själva företaget inte bara lovar utan garanterar.

Efter daglig användning i en vecka blev mina naglar stenhårda – utan minsta underdrift. Efter den enda veckan har jag använt den från och till, när jag lackat om naglarna vilket inte alls har skett med jämna mellanrum. Inte en enda nagel har gått sönder, spruckit eller skivat sig under den senaste månaden som jag använt Rejuvacote och jag är så frälst som man bara kan bli. Jag personligen älskar långa naglar och har aldrig riktigt kunna ha de utan att oroa mig, även med Trind Nail Repair var jag tvungen att ha nagelfilen i väskan ifall jag skulle misstänka att naglarna hade blivit liiiite för långa. Inte längre. Nu kan jag njuta av mina fina långa och starka naglar och bara behöva fila ner dem när jag tycker att de ser för långa ut och inte för att jag är rädd för att de ska gå sönder. Finns inget mer att skriva förutom: KÖP!

Du hittar den för ungefär $10 på Ebay och du kommer inte att ångra dig.

EDIT: Jag måste bara tillägga, hur fantastisk denna förstärkare än är så krävs det varsamhet från ens eget håll också. Jag smörjer alltid in mina naglar så ofta jag kan och jag håller de borta från vatten i den mån det är möjligt. Jag diskar alltid med handskar och försöker vara försiktig så mycket jag bara kan. Den är en nagelförstärkare oja, men ingen diamantstensutförvandlare 😉

18 tankar på “Månadens Produkt – Augusti 2013 – Duri Rejuvacote Nail Growth System

 1. Mot skivade naglar säger du? I am intrigued! Såååå less på att inte kunna ha mer än några mm utanför nagelbädden utan att någon nagel ska skiva sönder. Då slår mitt ordningssinne till och jag filar ner alla till samma längd för att kunna titta på dem.

 2. Alltså, jag har inte ens problem med mina naglar men vill köpa denna mirakelprodukt ändå, nu när jag läser det här. Ska definitivt sprida ordet till vänner och bekanta som har problem med naglarna i alla fall. Värt ett försök, för $10 är ju helt överkomligt pris.

  • Vad jag ler för mig själv, jag kan vara likadan gällande kroppslotioner. Jag har inte alls torr hud på kroppen men vissa recensioner får mig att bara vilja beställa. Ja, gör det. Vågar nästan garantera resultat!

  • ”Jag personligen älskar långa naglar och har aldrig riktigt kunna ha de utan att oroa mig, även med Trind Nail Repair var jag tvungen att ha nagelfilen i väskan ifall jag skulle misstänka att naglarna hade blivit liiiite för långa. Inte längre.”

   Så ja 😉 Jag var alltid tvungen att vara extra varsam när jag använde Trind, den var ju suverän under tiden den fungerade men klarade inte många olycksmoment som att råka slå naglarna mot något hårt eller dylikt. Rejuvacote klarar sådana olyckshändelser mer eller mindre magnifikt!

 3. Ooh den låter ju för bra för att vara sann. Ska definitivt spana på denna till nästa gång jag behöver en nagelstärkare. Nu kör jag ju oftast med gellack och då blir de långa och hållbara ändå.

 4. Pingback: Essie Stroke of brilliance | Aidas MakeUp

 5. Jag vet inte om du minns mig, men det var jag som skrev om att Trind hade börjat förstöra mina naglar och du sa att den här var den bästa nagelstärkaren du någonsin använt och jag bestämde mig för att köpa den. Så nu sitter jag hemma och väntar på att det ska komma hem i brevlådan 😀 Nu får jag bara hoppas att detta funkar för mig denna gång.
  Dock undrar jag hur du har använt den? Använder man varje dag eller hur blir det? 🙂

  • Hej Renata, klart jag minns dig!

   Vad roligt, jag hoppas innerligt att den kommer att hjälpa dig 😀 Lova mig att du återkommer med resultat.

   Ååh, jag minns inte riktigt just nu och så har jag dessutom slängt paketet men det står på själva förpackningen. Följ anvisningarna till punkt och pricka så kommer det nog gå bra. Om jag inte minns fel så ska man återapplicera varje dag i 14 dagar. Lycka till!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s