BB-cream anyone?

20130924-093512.jpg
Lagom snart till vår rosa månad, Oktober, har jag fått hem BB-cream från Garnier att testa! Under rosa bandet månaden är de nämligen också med och skänker med pengar till bröstcancerforskningen. 5 kr per såld BB-cream bidrar du med till forskningen om väljer att inhandla Garniers.

Jag har fått hem färgen light och medium och jag tror att ni alla kan gissa att färgen light inte är något för mig. Därför tänkte jag fråga er om någon skulle vilja hjälpa mig recensera denna BB-cream. Jag hårdtestar färgen medium och någon av er hårdtestar färgen light! Hur kul?

Vill du vara med och hjälpa mig recensera BB-Cream light? Skriv då en kommentar och nämn vilken hudtyp du har så drar jag en medhjälpare imorgon 25/9 2013 kl 19:00. Mitt beslut kan ej överklagas.

13 tankar på “BB-cream anyone?

  1. Hola! Japp jag vill va me! 😉 Är superblek, och yttorr med diverse utslag/vuxen acne och dessutom fiiiina linjer (ja rynkor då).
    Möjligen en inte-så-bra hudtyp för testning av lättare dagcreme då huden inte är vidare snygg naturell haha, men vadå alla ska väl kunna prova 😉

    Kram Linda

  2. Är jättegärna med och testar, har faktiskt aldrig testat Garniers BB-creme innan ^^ jag har känslig och kombinerad hud som har en hel del skavanker. Kan ju vara ett plus att vi bor i samma stad (tror jag), så slipper du posta och greja 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s