Product of the month: September 2013

emitemakeupprofessionaleyelashcurler2Jag har aldrig varit en typ som använt ögonfransböjare och efter att ha testat både Depends och Make Up Stores batterivarianter (böjaren värms upp och ska slita mindre på ögonfransarna samt ge bättre resultat) förblev jag en. När jag fick chansen att byta till mig denna Professional Eye Lash Curler från Emite Make Up (200 kr) som har blivit hyllad här och var, men främst av Kicki, tog jag den (vad gör man inte för sin skönhetsblogg) and boy I’m glad I did!

Jag jobbar nästan varenda helg och föredrar att sova lite extra istället för att stiga upp och sminka ögonen. Jag brukar alltså ha osminkade ögon, naturlig bas + läppfärg när jag jobbar. Nu har jag allt det där + en illusion om sminkade ögonfransar (se översta bilden). Emite Make Up Professional Eye Lash Curler böjer mina fransar något fantastiskt och håller de böjda HELA dagen. Det är helt otroligt! Det har hänt vissa kvällar när jag kommit hem efter jobbet att jag förberett ögonsminkborttagning för att sedan förstå att det bara är mina fint böjda fransar som lurar mig. Jag böjer inte mina ögonfransar dagar jag använder mascara då jag tycker att de blir för långa och även lite svårare att måla. Så många dagar jag har hoppat att använda mascara är numera oberäkneliga och jag har hittat min vapendragare som kommer finnas i varenda en av mina framtida sminkväskor!

emitemakeupprofessionaleyelashcurlerI’ve never been the type of person who uses eye lash curler and ever since I tried Depends and Make Up Stores eye lash curler that works with heat (supposed to be more gentle to the lashes and give more effect at the same time), I stayed as that kind of person. I got the chane to try out this Professional Eye Lash Curler from the Swedish brand Emite Make Up and boy I’m glad I did! It curls my lashes like nothing I’ve ever seen and they staye curled ALL day long. It’s incredible! Sometimes I’ve even seriously thought I’ve worn mascara so I prepared a cotton with eye makeup remover just to later on understand that it’s the work from my wonderful eye lash curler. I have natural long lashes but they do not have any curl, so I’m very pleased with the result I get from the eye lash curler. I never curl my lashes If I’m gonna apply mascara because I already have long lashes and also because I find them harder to evenly apply mascara to. Let me tell you this, this Emite Make Up Professional Eye Lash Curler have saved me many mornings when I’m late for work. I do my face routine, put on some lip colour and curl my lashes (see the first photo) and then I’m ready to go (run) to work. Awesome!

19 tankar på “Product of the month: September 2013

 1. Fantastiskt att böjen håller sig hela dagen utan någon produkt på! Jag har bara testat min en gång för jag känner som du att det är svårare att måla på mascara på böjda fransar. Men måste nog testa den på helgerna när jag brukar vara osminkad.

  • Jag kunde knappt tro det själv! Har verkligen hårdtestat den och är så amazed! Om du är medlem i olika ”skönhetsbyte”-grupper på FB kan du nog lätt byta till dig en sådan här, eller köpa för ett bra pris. Har sett att många vill bli av med sina, de har nog bara antagit att det är skräp bara för att den kom med i Glossy Box. Skynda dig bara så de inte hinner läsa mitt inlägg 😉

 2. Jag fick min i Glossybox och älskar den så innerligt att jag överväger att byta till mig en till…

  Jag är en fransböjaranvändare av rang och den här är lätt bland de bästa jag testat! Den är även jättebra när man sminkar andra eftersom den inte nyps…

  • Åh, vad kul! Det är så himla roligt att kunna finna guldkornen ute i skönhetsdjungeln. 200 kr tyckte jag först lät liiiite mycket men nu kan jag ärligt säga att jag hade betalat det dubbla om det hade varit nödvändigt!

 3. Wow, vad häftigt att den håller hela dagen! Skönt att inte behöva sminka sig varje dag. Jag fick denna genom GlossyBox och har använt den sparsamt – men nu ska det bli ändring på det! 🙂

  • Visst är det otroligt? Jag är frälst! Har segat med mascararecensioner just på grund av denna rackare 😛 Ja ja ja, klart du måste köra på fulläge. Du kommer älska den!

 4. Pingback: Bad Hair Day .. I now know how to make you go away! | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s