Pressvisning: Brazil Collection by OPI

BrazilCollectionbyOpi2014AidasMakeUpI torsdags kväll var det dags för mitt första OPI event någonsin som ägde rum på Hells Kitchen i huvudstaden! Kvällen till ära presenterades två kollektioner och den första var Brazil Collection by OPI som är tänkt att ta oss till Brasiliens värld av starka färger. Det bjöds på brasiliansk plockmat, musik och dans. Önskar det fanns ett ännu starkare ord än trevligt, megatrevligt?
BrazilCollectionbyOpi2014AidasMakeUpbHavainas Flip Flops var också med på ett hörn, hur komplett? Brasilen, sommar, hav, flip flops och lackade tånaglar. Ge mig sommar i Rio nu! På eventet fick vi även möjlighet att bli lackade med de nya lacken.

BrazilCollectionbyOPIAidasMakeUppolishDen andra nyheter var Gwen Stefanis samarbete med OPI. Jag som är ett stort fan Gwen blev mer än glad att de har valt en fantastisk person att samarbeta med.GwenStefaniforOPIAidasMakeUpBåda kollektionerna kommer ut i Januari 2014, flaskbilder och mer information om nagellacken kommer i ett separat inlägg inom kort.

Nå, vad säger ni, är ni taggade inför brasilianska influenser? Jag kunde inte varit mer glad över detta. Mer färg till Sverige!

9 tankar på “Pressvisning: Brazil Collection by OPI

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s